4 °C Stjørdal, NO
15/10/2019

Han blir Vikvangs assistent

Fysisk trener blir assistenttrener

Ole Petter Meland blir assistenttrener i Stjørdals-Blink. (Foto: Blinkfotball.no) Ole Petter Meland blir assistenttrener i Stjørdals-Blink. (Foto: Blinkfotball.no)

Ole Petter Meland (32) blir assistenttrener for Roar Vikvang på Stjørdals-Blinks A-lag.

Ole Petter Meland har vært tilknyttet Stjørdals-Blinks A-lag som fysioterapeut og fysisk trener siden 2016. Kommende sesong blir han den nærmeste medhjelperen til Roar Vikvang på treningsfeltet og trenerbenken. Meland var først tiltenkt rolle som fysisk trener videre, men da Bjarne Kristoffersen takket nei til rollen som assistenttrener ble Meland den foretrukne.

Ole Petter Meland har selv spilt fotball for Orkla, er fysioterapiutdannet og har i tillegg en bachelor i idrett og bevegelsesvitenskap.

– Dette blir spennende. Det handler om å få det beste ut av de vi trener, fysisk og relasjonelt på banen. Jeg ser fram til å jobbe sammen med Roar Vikvang, sier Ole Petter Meland til Blinkfotball.no.

Les forrige sak:
Senterleder ved Hellsenteret Ketil Reppe og ansatt hos Holm Bakeri Laila Belsvik Fossen, inviterer ung og voksen til juleverksted på Hellsenteret søndag 9.desember. De to vil gjerne også ta imot mange ferdige figurer og pepperkakehus for å lage en by på senteret.
Bygger pepperkakeby i kjøpesenteret

Vil ha barn, kvinner, menn, hunder, biler, traktorer, kirker og alt som er mulig å bygge av pepperkakedeig

Close