4 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Han er interessant for «hele» eliteserien

Tre Blink-spillere trekkes frem av ekspert

Sander Kartum blir en stadig mer sentral profil på årets Blink-lag. Foto: Åge Sjølstad

Onsdag kveld klokken 2000 møtes Ranheim og Stjørdals-Blink til dyst i fjæra på Ranheim.

Fotballekspert Jørgen Tjærnås er imponert over hva Stjørdals-Blink har prestert i år. Han mener flere eliteserieklubber har Blink-spillere i kikkerten foran lokaloppgjøret mot Ranheim.

– Lillebo står alene med 14 mål på 17 kamper – inkludert to mot serieleder Tromsø sist. 26-åringen fikk få sjanser i Eliteserien for Ranheim, men med scoringstallene han har i år er selvsagt Eliteserien en mulighet i 2021, og han er garantert på blokka flere steder, skriver Tjærnås i et innlegg for bettingselskapet han jobber for.

– Tromsø sies å være interessert. Det ville vært rart om ikke klubber som Mjøndalen, Sandefjord, Haugesund, Kristiansund og Start også er interesserte, skriver han.

– Åpenbar forsterkning

Den andre som trekkes frem er Sander Kartum.

– En annen som er interessant for «hele» Eliteserien er indreløper Sander Kartum. Bra toveisspiller med en nydelig fot, og med de fleste egenskaper en indreløper skal ha. For lagene i Eliteserien med en treer på midtbanen er han en åpenbar forsterkning foran 2021-sesongen, sier Tjærnås og trekker frem lag som Viking, Haugesund, Tromsø, Lillestrøm, Strømsgodset, Kristiansund og Stabæk som kan ha Kartum i kikkerten.

– Anvendelig spiller

Han fortsetter med å ramse ytterligere en spiller som kan være moden for større oppgaver enn førstedivisjon.

– Den tredje Blink-spilleren som bør være aktuell for høyere nivåer er Robin Bjørnholm Jatta. Han har debutert på Gambias A-landslag i år i en alder av 26 år. En anvendelig spiller som har vært så solid i år at han bør være i kikkerten for flere av lagene på nedre halvdel i Eliteserien, sier Tjærnås.

 

Les forrige sak:
Tatt for kjøring i påvirket tilstand

Blir opprettet sak mot mann i 60-årene

Close