15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Han tar hagearbeidet for deg!

 

Nils Magnus Killingberg, som står bak nyetablert enmannsfirma Killingbergs Transport og Hagearbeid står nå klar for å ta på seg store og små oppdrag for hageeiere i en hektisk tid for slike gjøremål. Han tar også på seg flytteoppdrag med egen varebil og tilhenger.

For å utføre hagearbeid disponerer han moderne eget utstyr som bensinklipper for plen med oppsamler, elektrisk hekksaks, elektrisk kantklipper, elektrisk motorsag med mer. Han er nå i full gang med å utføre oppdrag for flere hageeiere, og vi fulgte han en dag da han var i full sving med sin elektriske hekksaks. Både sider og topp på hekken ble pent, hurtig men nøysommelig klippet.  Etter endt klipping gikk det på raking og samling av avfallet som så ble kjørt bort. Han kunne fortelle oss at han allerede hadde avtale med flere hageeiere som ønsket å ha han tilbake flere ganger utover sommeren. Et praktisk og nyttig tiltak Nils Magnus har etablert! 

God hjelp til pensjonister og andre som ønsker  litt ekstra hjelp med hagearbeidet nå utover forsommeren. Nils Magnus når du på tlf. 977 32 457.

Les forrige sak:
Stjørdal kommune løfter nå saken om Boligsosial handlingsplan for å tilfredsstille boligbehov til alle. BSHP er lagt ut til offentlig ettersyn, og er tidsaktuell for innspill fram til 06.mai i år. Rettigheter til bolig er blant annet nedfelt i sosialtjenesteloven og andre lovverk. Bildet viser Stokmoen mot Stokkhaugan. (Foto: Kjell Arnfinn Aune).
Sosialisering, samarbeid og sentralitet

  Hovedmålet med Boligsosial handlingsplan (BSHP) er å legge til rette […]

Close