21 °C Stjørdal, NO
23/07/2019

Håndballgutter vil jobbe seg til Partille

Vil tjene penger for å kunne delta i turnering i Sverige

ARBEIDSLYST: De er både sterke og staute og arbeidsvillige guttene på Stjørdals-Blinks gutter 15-lag. Helt fremst: Brage Westerlund. Foran fra venstre: Adrian Hustad, Petter Bakken Stensen, Alexander Kruke Bjugan, Sindre Saur og Ulrik Skjervold Geving. Bak fra venstre: Marius Westvik Johari, Kenneth Nessimo, Mads Hernes, Noah Gjøra, Peder Hindseth, Kristian Mikalsen og Sebastian Eimhjellen Mathisen. ARBEIDSLYST: De er både sterke og staute og arbeidsvillige guttene på Stjørdals-Blinks gutter 15-lag. Helt fremst: Brage Westerlund. Foran fra venstre: Adrian Hustad, Petter Bakken Stensen, Alexander Kruke Bjugan, Sindre Saur og Ulrik Skjervold Geving. Bak fra venstre: Marius Westvik Johari, Kenneth Nessimo, Mads Hernes, Noah Gjøra, Peder Hindseth, Kristian Mikalsen og Sebastian Eimhjellen Mathisen.

Disse guttene skal til verdens største håndballcup, men da trengs det penger. Nå vil de ha dugnadsoppdrag.

Det er ytterst sjelden at guttehåndballag fra Stjørdal deltar i Partille Cup som er verdens største håndballcup. Men denne gjengen, Stjørdals-Blinks gutter 15-lag har bestemt seg for å satse på cup i Göteborg.

– I forbindelse med at vi skal til Göteborg er de veldig interessert i dugnadsoppdrag som de kan tjene penger på, sier Frida Bakken Stensen som er en av flere ivrige håndballmammaer som står i bresjen. Hun har med seg Renate Saur, Hanne Nordmeland Westerlund og Britt Unni Skjervold Geving i dugnadskomiteen for laget, og sammen med guttene er de åpne for massevis av oppdrag.

– Så dersom det er firma eller bedrifter som har oppdrag de ønsker å få utført, så er guttene med foreldre veldig interessert, sier Bakken Stensen som treffes på e-postadressen dugnad03@gmail.com.

Les forrige sak:
NY UTEPLASS: Kesorn og Terje Brustad planlegger å rive den gamle terrassen og bygge en ny med justerbare tak og vegger til sommeren 2019.
Suksess-restaurant vil utvide

Til sommeren kan restaurantens gjester få sitte ute og nyte mat og drikke

Close