11 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

For en festkveld!

Nesten 3.000 tilskuere fikk oppleve Sagosen & co i lekehumør

Allerede før kampstart var Sander Sagosen i fokus, iallfall hos maskotene. Sagosen var i knallform og var banens suverent beste spiller i Stjørdalshallen. (Foto: Privat) Allerede før kampstart var Sander Sagosen i fokus, iallfall hos maskotene. Sagosen var i knallform og var banens suverent beste spiller i Stjørdalshallen. (Foto: Privat)

2.975 tilskuere og en Sander Sagosen i praktslag laget en skikkelig håndballfest i Stjørdalshallen.

– Bra trøkk, fin stemning og et flott arrangement, uttalte en smørblid Sander Sagosen etter at Norge hadde utklasset Østerrike 43-31. Med tolv scoringer og et lass med målgivende pasninger var Sagosen i særklasse blant verdensstjernene i Stjørdals storstue. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Espen Lie Hansen og resten av de norske håndballgutta stilte tålmodig opp på utallige selfies og autografer.
Espen Lie Hansen og resten av de norske håndballgutta stilte tålmodig opp på utallige selfies og autografer. (Foto: Privat)

– Det er artig for meg å spille i Trondheims-området, sier Sagosen, som lever håndballivet sitt i den franske storklubben Paris Saint Germain. Nå blir det en trøndersk langhelg for 23-åringen som ikke blir med landslaget til Spania i helgen.

Mens Sagosen, og resten av det norske laget, sørget for håndballfest, bidro nesten 3.000 tilskuere som vanlig til å lage en flott ramme rundt arrangementet.

Som vanlig stil og "skikkelighet" når Stjørdalsalliansen arrangerer store håndballkamper. (Foto: Privat)
Som vanlig stil og «skikkelighet» når Stjørdalsalliansen arrangerer store håndballkamper. (Foto: Privat)
Så godt som fullsatt i Stjørdalshallen da våre beste håndballgutter tok i mot Østerrike. (Foto: Roar Børstad)
Så godt som fullsatt i Stjørdalshallen da våre beste håndballgutter tok i mot Østerrike. (Foto: Roar Børstad)

Les forrige sak:
I AKSJON: Stina Kulseth og Stig-Morten Solem er to av de 15 skuespillerne publikum får stifte bekjentskap med i forestillingen «Vi ble ikke født som treller».
Håper på fem fullsatte hus

Nytt historisk spel har premiere i Meråker samfunnshus

Close