9 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Håndballstjerner sammen på Kimen-scenen

Opptatt av framsnakk – ikke baksnakk

Gro (t.v.) og Anja Hammerseng-Edin kommer til Stjørdal og Kimen i oktober. (Foto: Thomas Qvale / Tinagent)

Ekteparet Anja og Gro Hammerseng-Edin er mer opptatt av framsnakk enn baksnakk. Det vil de vise når de kommer til Kimen kulturhus.

Fokuset på fremsnakk er viktigere nå enn aldri før for to av Norges viktigste rollemodeller, som nå er travlere enn noensinne med et hektisk familieliv og tidkrevende karrierer.

– Hvordan kan vi spille hverandre gode nok? Anja og Gro ønsker å flytte fokuset i samfunnet fra baksnakk til fremsnakk. Positivitet, omtanke og forståelse er nøkkelen til et godt samspill – ikke bare på håndballbanen – men også i hverdagen i relasjon til venner, kollegaer og familie, sier markedsansvarlig Lene Fjellstad i Kimen kulturhus.

De to håndballstjernene hadde et dynamisk samspill på håndballbanen, og det har de også på scenen. Det vil bli godt synlig og hørbart i Kimen 15. oktober.

Gro og Anja Hammerseng-Edin er blant de største stjernene i norsk kvinnehåndball gjennom historien. Gro Hammerseng-Edin står med 167 landskamper og 631 mål, og har både OL-gull og tre EM-gull. Anja Hammerseng-Edin har 42 landskamper og har scoret 98 mål. Under EM i 2012 ble hun kåret til mesterskapets mest verdifulle spiller.

Les forrige sak:
Ingen nye korona-tilfeller påvist

Fortsatt ni bekreftede tilfeller på Frosta

Close