2 °C Stjørdal, NO
09/04/2020

Hanne Boel synger på Rampa

Den danske stjerneartisten holder konserter 13. og 14. august

SUPERSTJERNE: Hanne Boel holder to konserter på Café Rampa i august. SUPERSTJERNE: Hanne Boel holder to konserter på Café Rampa i august.

Hanne Boel kommer til Café Rampa torsdag 13. og fredag 14. august sammen med en trio av musikere.

Det er første gang Hanne Boel opptrer på Rampa. Hanne Boel og hennes trio er ute på turné med mange konserter i Tyskland og Danmark ved siden av Norge. Etter Hommelvik fortsetter turen nordover til Mosjøen. Billettene ble lagt ut før helga på Hoopla og bestillingene kommer fortløpende.

Årets turné er kalt «Between dark and daylight». Her ser Hanne Boel tilbake mot sine klassiske utgivelser som den største danske soulsangerinne noensinne. Det nye albumet er i første rekke et forsøk på å utforske og bygge på de erfaringer hun har høstet. Det handler om levd liv.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Hanne Boel har nettopp avsluttet sin stilling som professor og prorektor på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København der hun har vært siden 2009. «Between dark and daylight» inneholder nye låter som soulsangerinnen selv har skrevet sammen med andre bidrag. Hun har tatt utgangspunkt i sanger hun har arbeidet med tidligere uten å fremføre dem.

Les forrige sak:
ØVER OG ØVER: De øver på eventyrlige nummer i Skatvalsrevyen. Nå starter billettsalget til flere forestillinger på Skatval samfunnshus. Foran fra venstre: Regissør Ninni Kristine Austad, Frøya Jørgensdatter og Cathrin R. Røkke. Bak: Liv Maiken Lindqvist, Lill Wenche Welle og Kristin Schanke.
Åpner eventyrboken på scenen

Tusser og troll inntar Skatval samfunnshus

Close