8 °C Stjørdal, NO
15/06/2021

Håper at enda flere melder seg på i år

– Vi ser frem til en helg med mange flotte fotballopplevelser

Stjørdals-Blinks gutter 14 hadde god grunn til å juble etter seieren i cupen på hjemmebane i fjor. Foto: Imad Hamadeh Stjørdals-Blinks gutter 14 hadde god grunn til å juble etter seieren i cupen på hjemmebane i fjor. Foto: Imad Hamadeh

I fjor deltok 80 lag under Stjørdal Fotballcup. I år er målet å vokse ytterligere.

Stjørdal Fotballcup ble etablert i fjor, og arrangørene gjennomførte cupen med strenge koronarestriksjoner for jenter og gutter i alderen 10 til 17 år. Den gang deltok 80 lag.

– Hittil er 72 lag påmeldt, men vi har plass for 140 lag. Fristen for å melde seg på er 10. juni, men vi vurderer å utsette den til 20. juni, sier Berit Mehus, hos arrangørklubben Stjørdals-Blink.

Cupen arrangeres 20.-22. august rundt omkring på alle disponible baner i Stjørdal sentrum. Også i år blir det trolig et strengt smittevernfokus å forholde seg til for både for spillere og arrangører.

– Vi forholder oss til gjeldende smittevernregler og vil skape et trygt arrangement for alle. Likevel håper vi situasjonen blir bedre i år og at det kommer lettelser. Vi ser frem til en helg med mange flotte fotballopplevelser, sier hun.

Mehus mener cupen er viktig for mange.

– Både lokale dommere og mange foreldre stiller opp for å gjennomføre cupen. Cupen er viktig for barn og unge i aktivitet slik at de har noe å se frem til. Vi arrangerte under koronapandemien i fjor og skal klare det i år, sier hun.

Les forrige sak:
Innerst inne i de nye lokalene til Sportbaren, har Delshad Mahmoud dedikert en egen avdeling til Bamses Pub, kalt Bamseshjørnet. Fra venstre: Rikke Svendsen Wedul, Tove Sæthe, Delshad Mahmoud og Mariann Hattmyr.
Nybaren hedrer kjent stjørdalspub

Innehaver Delshad Mahmoud har dedikert en egen avdeling til Bamses Pub

Close