-3 °C Stjørdal, NO
26/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

– Håper folk ikke må begynne å låse postkassa

Flere pakker har forsvunnet fra postkasser den siste tiden

Etterforskningsleder Annar Sparby. Foto: Arkiv

I den siste tiden har flere av beboerne i Tingvollvegen i Stjørdal opplevd at pakkene deres har forsvunnet fra postkassene deres på dagtid. Politiet er usikker på om dette er tilfeldige enkelttilfeller eller et mønster som danner seg.

Etterforskningsleder Annar Sparby kan ikke si helt sikkert om det er de samme personene som prøver seg på flere postkasser.

– Det blir ren spekulering. Desto mer likt modus på de ulike tyveriene, jo lettere er det å anta at det er de samme personene, sier Sparby.

Therese Nordvik er en av de som har fått pakkene sine frastjålet. Like før jul fikk hun varsel fra posten om at pakkene hun hadde bestilte hadde kommet. Da hun gikk ut for å sjekke var ikke pakkene der.

Les også: Melder sier at de stjal post

– Jeg tenkte det kanskje var en feil fra posten oppi julestria, så jeg ventet ett par dager for å se om de dukket opp. Skjønte etter hvert som dagene gikk at de ikke kom, forteller hun over sms.

Hun føler seg irritert og trist over situasjonen. Pakkene hun hadde bestilt hadde stor verdi for familien.

– Utrolig trist da dette var blant annet en julegave til sønnen. I tillegg inneholdt en pakke barnehagebilder av datteren vår. Det er ekkelt å tenke på at disse eventuelt er i andre sine hender, utdyper Nordvik.

Sparby sier vi får håpe pakkene ikke blir kastet, da de har en høy egenverdi for de berørte.

Nordvik opplevde enda et tyveri denne uka. Mandag formiddag fikk hun igjen varsel fra posten at en pakke var levert i postkassa. Når hun sjekket etter jobb var det allerede for sent.

– Utrolig irriterende at noen faktisk kan forsyne seg av andre sin post. Håper virkelig de blir tatt, i håp om at pakkene kommer tilbake til rette, avslutter hun med.

Sparby opplyser at politiet sitter på opplysninger om at to personer er observert, og at de nå bruker disse opplysningene i håp om å finne gjerningspersonene.

Les forrige sak:
Lokalpolitiker Eline Lello stiller seg kritisk til hva som er i ferd med å skje med ambulansetilbudet i Meråker kommune. (Arkivfoto)
– Innbyggerne er holdt for narr

Lokalpolitiker Eline Lello er kritisk til ambulansetilbudet i kommunen

Close