9 °C Stjørdal, NO
22/08/2019

Håper på fulle quiz-bord

Arrangørene håper mange skarpe hjerner melder seg på til Sagatun-quizen

SKARPE HJERNER: Sagatun-quizen er populær og nå håper arrangørene på fulle bord i fullsatt sal fredag 9. november. SKARPE HJERNER: Sagatun-quizen er populær og nå håper arrangørene på fulle bord i fullsatt sal fredag 9. november.

Sagatun skal fylles med mer eller mindre skarpe hoder. Fredag 9. november er det klart for quizkveld. Nytt denne gangen er at det blir quizfest når svarene er gitt.

– Vi har plass til 120 personer. Så langt er godt og vel halvparten av stolene fylt opp, men vi håper at det skal bli fullt, sier Marius Kristoffersen. Han er nestleder i styret til Sagatun Grendahus, og håper folk både i nærområdet til grendahuset, men fra hele Stjørdal, minst, melder seg på en artig kveld.

– Hvert lag kan bestå av inntil seks personer, så her er det bare for venninnegjenger, kompiser, familier og alle mulige konstellasjoner å melde seg på, sier Kristoffersen, som sammen med resten av styret introduserer en nyvinning denne quizkvelden.

– Det blir fest i etterkant av quizen. Trioen Parat med selveste Amund Fiskvik i spissen spiller opp til quizfest, så vi håper mange av de kunnskapsrike deltakerne blir med oss videre på festen, sier Kristoffersen.

QUIZMASTER: Alf Kenneth Undlien kommer med nye spørsmål – og svar – til oppimot 120 quiz-deltakere.
QUIZMASTER: Alf Kenneth Undlien kommer med nye spørsmål – og svar – til oppimot 120 quiz-deltakere.
Opptatt av aktivitet

Quizmaster fredag 9. november blir Alf Kenneth Undlien og da blir det spørsmål for alle aldre og fra alle kategorier. Kristoffersen og resten av Sagatun-styret håper at spennet blir stor på quiz- og festdeltakerne.

– For oss i styret er det viktigste å skape aktivitet i grendahuset. Huset er populært å leie og vi prøver hele tiden å holde det så oppdatert og i så bra stand som vi kan. Det siste nå er at vi har fått installert fiber i Sagatun, sier Marius Kristoffersen.

Coop Storlien artikkelnivå
Trivsel i fokus

Quizkvelden blir ikke noen økonomisk gullgruve for grendahuset, og det er da heller ikke meningen.

– Dette arrangementet er ikke for å tjene mye penger, men for å skape en trivelig kveld i huset vårt, sier Kristoffersen.

All informasjon om arrangementet og hvordan du melder på ditt sterke quizlag finner du på Facebook-siden til Sagatun Grendahus.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Hund på rømmen er tatt vare på

Savner du hunden din?

Close