2 °C Stjørdal, NO
17/10/2021

XC60
XC90
Header-Bingo-uten dato
XC40

Håper på fulle tribuner i «Kronekampen»

Lørdag tar Stjørdals-Blink imot Start hjemme på MUS stadion Sandskogan. Avspark er klokken 15.00. Foto: Blink Fotball

Stjørdals-Blink fotball tilbyr spesialpris på 50 kroner for inngangsbillett til lørdagens «Kronekamp» mot Start. Målet er å fylle MUS stadion Sandskogan for første gang.

– Jo flere tilskuere, desto mer energi får vi når vi møter Start, sier Blink-trener Tom Dent.

Åtte serierunder gjenstår i årets OBOS-liga, og Stjørdals-Blink ligger foreløpig på trygg grunn, men det er uhyre jevnt i begge ender av tabellen.

– Glem høstferie og glem været. Vi trenger stjørdalingene på kamp – mer enn noen gang, sier Dent.

«Kronekamp»

I lørdagens hjemmekamp mot Start koster inngangsbilletten kun 50 kroner, og barn under 12 år kommer inn gratis. Målet er å fylle MUS stadion Sandskogan for første gang.

Samtidig er kampen valgt ut som årets «Kronekamp», som innebærer at folk har mulighet til å støtte klubben med et valgfritt pengebeløp for hver tilskuer som kommer på kampen.

På hjemmesiden blinkfotball.no finnes et skjema hvor man kan registrere sitt bidrag. Det er også mulig å tegne seg på før og under kampen.

– Vi oppfordrer alle til å støtte klubben fra 25 øre per tilskuer og oppover. Vi har en lav billettpris på kun 50 kroner, slik at vi håper på 1000 tilskuere på lørdag, sier John William Stensdal i klubbens markedsutvalg.

Inviterer lokale klubber

Klubben har kjørt en tilsvarende «kronekamp» tidligere, og i kampen mot Moss i 2019 fikk klubben inn nesten 300.000 kroner. Den gang kom det i underkant av 800 tilskuere.

Til lørdagens kamp mot Start er dessuten alle barn- og ungdomsspillere i fotballklubbene i Stjørdal og Malvik invitert til å stille i sine egne drakter på kampen.

– Vi håper så mange som mulig kommer, og vi har utvidet tribunekapasiteten med en ekstra tribune, avslutter Stensdal.

Les forrige sak:
Driverne av TT-mat Kåre Haagenstad og Tanja Nydahl ser frem til å komme seg på plass inn i nye lokaler og forventer å være oppe og gå for fullt i slutten av oktober.
Etter at halve omsetningen røk satser de videre i nye lokaler: – Det har rett og slett eksplodert

Close