11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Håper på hvit juletretenning

Mette Hermstad har ansvaret for juletretenningsarrangementet på Torget

HEI, HÅ…: Mette Hermstad har ansvar for juletretenningsarrangementet på Torget neste torsdag. Hun håper på litt snø og skikkelig førjulsstemning. HEI, HÅ…: Mette Hermstad har ansvar for juletretenningsarrangementet på Torget neste torsdag. Hun håper på litt snø og skikkelig førjulsstemning.

Det er lite som minner om jul ennå, men neste torsdag blir det iallfall lys i juletreet på Torget i Stjørdal sentrum.

– Da skal det bli skikkelig julestemning, lover Mette Hermstad, som har ansvar for arrangementet på Torget neste torsdag kveld.

Det blir masse tradisjoner, sånn som det skal være i forbindelse med jula, og det er etter hvert også en tradisjon at juletreet tennes på en torsdag kveld.

– Tidligere var dette på første søndag i advent, men mange har så mange andre aktiviteter at vi har funnet ut at en torsdag ettermiddag passer best, sier Hermstad, som har programmet for tennekvelden klart.

Kor og korps synger og spiller

– Varaordfører Ole Hermod Sandvik kommer, Korintern kommer og synger, og det gjør også 5. klassekoret fra Fosslia skole. Så kommer Halsen skolekorps og spiller tradisjonell julemusikk og kapellan Linda Aurdal holder tale, sier Hermstad.

Hun håper at Torget fylles av forventningsfulle små og store som gleder seg veldig til jul.

Coop Storlien artikkelnivå
Julemarked på Torget

– Nytt av året er at vi også har et julemarked på Torget under arrangementet. Det blir flere boder på Torget, sånn at det blir enda litt ekstra aktivitet den kvelden.

– Blir det hvit juletretenning?

– I fjor var det ikke snø, men da begynte det å småsnø akkurat da treet skulle tennes. Vi håper at vi får julestemning i år også, sier Mette Hermstad.

Les forrige sak:
Det blir ingen treningskamp for Stjørdals-Blink og trener Roar Vikvang i helga. Uværet på Møre stopper den.
– Dette føles veldig rett

Gjør comeback etter tre år på sidelinjen

Close