15 °C Stjørdal, NO
19/05/2019

Fikser alt til et topp selskap

|| Selskapsshop har det meste til de fleste selskap, og daglig leder Trond Sæther har tro på at selskapet skal gjøre det bra på selskap.||

Mer enn 4.000 artikler ligger i hyllene i kjelleren på Remyra Grendehus. Her finnes smått og stort som du trenger for å lage et tipp-topp kalas.

– Rosa er ikke bare rosa lengre, sier daglig leder Trond Sæther i Selskapsshop AS, og flirer litt mens han vandrer mellom reolene med mer enn en håndfull ulike rosavarianter av de samme produktene.

Sammen med søsteren Sandra Røkke og hennes mann, Håvard Røkke har han kjøpt selskapet Selskapsshop som Helle Mari Brattreit Dullum etablerte. Siden nyttår har de nye eierne jobbet med å gjøre seg kjent med selskapet og markedet, og nå ser de store muligheter framover.

– Vi kommer til å systematisere markedsføringen og profilere oss mer framover, sier Sæther, mens han sørger for å effektuere ordene som har kommet inn via nettbutikken.

Vil ha flere innom

Med butikklokaler i en grendehuskjeller sier det seg selv at det er temmelig få kunder som bare dropper innom.

Coop Storlien artikkelnivå

– Men det er noe vi gjerne vil ha mer av. De fleste som kommer innom får seg et aldri så lite sjokk når de ser alt vi har her, sier Trond Sæther.

Det store antallet bestillinger kommer dog via nett, og kundene er slett ikke bare i nabolaget.

– De som bestiller bor over hele landet, og det er ikke noe klare tendenser om at vi står sterkere i enkelte områder sammenlignet med andre. Hvis jeg skal ha noen formening om dette ser vi at de fleste har tilhold i Oslo-området, men det er også en god del av kundene som bor et stykke unna store byer. Det har helt sikkert noe med tilgjengeligheten i nærområdet å gjøre, mener Sæther.

– Blir Selskapsshop fortsatt å finne i en kjeller på Remyra?

– Det er noe av det vi vurderer. Vi får ikke noe ekstra av lokalmarkedet med denne beliggenheten, men samtidig fungerer det helt greit for vår del.

Alt til alt

Selskapslivet er temmelig stort over hele landet hele året, men likevel er det noen naturlige høysesonger for Selskapsshop. Den ene nærmer seg etter hvert.

– Jula er en bra periode. Det samme er selvsagt sommeren med masse bryllup, og naturligvis leverer vi mye til konfirmasjoner. Ellers er det jevnt bra salg til barnedåper og ikke minst ser vi at flere og flere gjør litt spesielt ut av barnebursdager. Vi har utstyr og tilbehør til de fleste tenkelige tema for en perfekt bursdag for familienes yngste medlemmer, sier Trond Sæther. 

I hyllene ellers er det fullt opp med artikler som egner seg til bursdager og fester av alle slag, til blant annet valentinesdagen, halloween og babyshower.

Kjapp på å levere

De nye eierne av Selskapsshop ser store muligheter for framtiden. Vi handler stadig mer på nett, og de har en ambisjon om å levere raskt og ordentlig.

– De fleste bestillingene som vi får inn klarer vi å sende samme dag. Det er målsettingen, og det gjør at kundene har varene et par-tre dager etter at de har sendt bestillingen. En annen mulighet for de som ønsker å handle fra oss er å bestille via nettbutikken og komme innom hos oss å hente.

Les forrige sak:
|||
Vipps-eksperter i seniorklassen

- Dette blir dyre greier. Latteren sitter løst på kursrommet hos […]

Close