1 °C Stjordal, NO
28/01/2020

Har ansatt ny festivalsjef

Waagan skal styre Tydalsfestival´n videre

TAR OVER RORET: Ann Louise Waagan (innfelt) er tilsatt som ny daglig leder i Tydalsfestival´n, og får hovedansvaret for å fylle Stuguvollmoen med stor stemning i årene framover. TAR OVER RORET: Ann Louise Waagan (innfelt) er tilsatt som ny daglig leder i Tydalsfestival´n, og får hovedansvaret for å fylle Stuguvollmoen med stor stemning i årene framover.

Tydalsfestival´n har fått ny sjef. Fra årsskiftet er det Ann Louise Waagan som styrer festivalen.

Borgar Kulseth Kirkvold har styrt Tydalsfestival´n, men nå er han over i annen jobb, og ny festivalsjef ble tilsatt mandag kveld. Den nye daglige lederen for Tydalsfestival´n er Ann Louise Waagan.

– Ann Louise Waagan, som opprinnelig kommer fra vår gode nabo Funäsdalen, har vært etablert mange år i Tydal, Stjørdal og Trondheim. Hun kjenner festivalen meget godt etter mange år med komiteledelse og andre funksjonæroppdrag i arrangementet, sier styreleder Toralf Øverås i en pressemelding fra Tydalsfestival´n.

Festivalens nye sjef har lang erfaring som regnskapsansvarlig og personalleder, i tillegg til at hun har solid bakgrunn med mange styreverv og delaktighet i små og store arrangement.

– Ann Louise har også opparbeidet seg et godt og viktig kontaktnett innen arrangementsbransjen.
Vi i Tydalsfestival`n ser fremover, og ønsker å videreutvikle både festivalen og selskapet i årene som kommer. Kommunens desidert største arrangement blir meget viktig for hele bygda også fremover, sier styreleder Øverås.

Tydalsfestival´n arrangeres ved Stugusjøen i Stugudal og har et rykte og renomme som en folkelig festival med fokus på god musikk, kortreist mat og god stemning.

Festivalen arrangeres i 2019 på dagene 19. og 20. juli og artistlisten er allerede fylt opp med toppnavn. Sondre Justad, D.D.E., Staut, Staysman og Lazz, Hans Rotmo og Melody Market er allerede bekreftet og flere navn vil komme til.

 

Les forrige sak:
Spesialrådgiver Rune Hyldmo er blant de 14 som har søkt på jobb som kommunalsjef for helse i Levanger kommune. (Arkivfoto)
Tre fra Stjørdal vil bli helsesjef i Levanger

14 søkere til toppstilling i nabokommunen

Close