7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Har bygd campingplass i sjøkanten

Satser på at åtte langtidscampere vil ha plass her

HELT PÅ KANTEN: Grunneier Ola Fuglem på campingplassen som er etablert helt nede ved Selbusjøen. Den første campingvogna er på plass, men her er det plass til sju til.

Du kan nesten duppe tærne i Selbusjøen mens du sitter på terrassen din på den nye campingplassen på Selbustrand.

– Vi jobbet lenge med å få dette godkjent, men nå er åtte plasser fiks ferdig og klare til langtidsutleie, sier Ola Fuglem og far, kårkaill og campingplassjef Ola Einar Fuglem.
Beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet gjentas når eiendomsmeglere snakker om verdier og hva som er viktig. Akkurat der stiller Fuglems campingplass i øverste klasse.
– Det er vanskelig å få en campingplass nærmere Selbusjøen, ja, medgir Ola Einar Fuglem.
På plassen er det oppført et nytt sanitærbygg, og den ene plassen er bortbestilt. Den vogna har allerede et par sesonger bak seg på Selbustrand.
– Vi har åtte plasser ved siden av hverandre. Her er det da lov til å bygge spikertelt på 20 kvadratmeter og en terrasse på 30 kvadratmeter utafor campingvogna, sier Fuglem-karene.
I ett år da alle skal feriere i Norge håper de på stor etterspørsel fra campingturister som ønsker seg idyll og ro og fred, året rundt.
– Vi ønsker å leie ut på helårsbasis, ja. Ikke bare kan du sitte helt i vannkanten til Selbusjøen, men du er også veldig i nærheten av veldig fint skiterreng og fine skispor på vinteren, reklamerer far og sønn Ola Einar og Ola Fuglem.

 

Les forrige sak:
Nest varmest i landet

Toppet nesten statistikken søndag

Close