9 °C Stjørdal, NO
11/07/2020

Har du et «kult» pepperkakehus?

Stjørdals-Nytt drar i gang konkurransen «Årets pepperkakehus»

ALLE VARIANTER: Ingen pepperkakehus er like. Nå ønsker vi å se og vise fram noen av de som bygges i hjemmene i Værnesregionen. ALLE VARIANTER: Ingen pepperkakehus er like. Nå ønsker vi å se og vise fram noen av de som bygges i hjemmene i Værnesregionen.

Hvem lager det kuleste, merkeligste, peneste, rareste, mest originale pepperkakehuset i Værnesregionen? Stjørdals-Nytt drar i gang konkurransen «Årets pepperkakehus».

Det «snekres» pepperkakehus i mange tusen hjem i regionen vår for tida. I den forbindelse ønsker vi å dra i gang en pepperkakehuskonkurranse.

Vi ønsker oss bilde(r) av ditt pepperkakehus med informasjon om hvem som har vært «byggmester» og hva som er tanken bak – om det har vært noen tanke bak. Dette sender du til vår e-postadresse: tips@s-n.no og skriv «Pepperkakehus» i emnefeltet.

Hvis byggmesteren har lyst til å være med på bildet så er det selvsagt artig om hun eller han eller dem er med på det.

Vi kommer til å presentere en del av bildene, kanskje alle, på vår nettavis s-n.no og i vår papiravis onsdag 19. desember. Da kårer vi også tre vinnere som trekkes ut blant alle innsendte bidrag. Disse får en aldri så liten juleoverraskelse fra oss i Stjørdals-Nytt.

Kom igjen; bygg, knips og send!

Les forrige sak:
NYTT SMIL: Det blir snart slutt på det tannløse smilet til Andreas Nervik Lea. Tannlege Arne-Henrik Finnanger har sammen med Sebastian Stefanski sørget for at 27-åringen kan smile ekstra bredt resten av livet.
Gleder seg til tanna sitter fast

Mange sliter med manglende eller ødelagte tenner

Close