-9 °C Stjørdal, NO
25/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Har fortsatt håp om å finne de to savnede hundene

|| Børge Hansen (innfelt), faren Kjell Hansen og flere fortsetter letingen etter de to savnede engelsksetterne i Meråker-fjellene. (Foto: Privat)||

Det sier Kjell Hansen. Onsdag morgen la han og sønnen Børge med flere ut på snøskuter fra Mansæterbakken i Meråker. De leter fortsatt etter de to engelsksetterne Mocca (6 år) og datteren Terra (1 år) som forsvant under en tur i dette området søndag.

– Vi lette hele tirsdagen, men så ikke noe tegn til hundene, forteller Kjell Hansen. I dag forteller han om 19 minusgrader, men en stille dag i området ved Gåsdalen i Meråker.

Fortsatt letes det for fullt, både med snøskutere og skigåere.

– Vi ber om at alle som har mulighet til å bruke skuter kan kjøre en tur i området Skarpdalen, Finnkoisjøen, Stordalen, Roltdalen. Man bør sjekke under alle hytter og hus man passerer. Vi vil sette pris på alle som har mulighet til å bevege seg i området om å holde utkikk. Bare et spor kan hjelpe oss å finne en retning. Nå leter vi etter nåla i høystakken, sier en takknemlig Børge Hansen.

Både han og faren Kjell er veldig takknemlig for all hjelp og bistand de har fått, men innser at tiden jobber i mot dem.

– Så klart vi ønsker oss både hjelp og tips, sier Kjell Hansen, som innrømmer at bekymringen er økende, særlig ettersom det er såpass kaldt.

– Vi tror nok de to hundene er sammen og at de har mulighet til å klare seg en del dager. Forhåpentligvis har de funnet ly noe sted, men vi aner rett og slett ikke, sier Kjell Hansen.

Hundene forsvant da jegerne kjørte seg fast med scooteren på vei inn til Gåsdalen på rypejakt søndag ettermiddag.

Har du sett hundene eller spor som kan være etter hundene så kan Børge Hansen kontaktes på telefon 928 68 151 eller 481 59 941.

Les forrige sak:
||
Nytt strømselskap lokaliseres til Stjørdal

Styrene i NTE Holding AS og TrønderEnergi AS er enige om […]

Close