6 °C Stjørdal, NO
17/02/2019

Full kontroll i 25 kamper

Lovende Tangmoen-jenter har gjort en stor jobb i Östersund

Dommerne Fanny Sederholm Hoff (t.v.) og Julie Størseth fra Tangmoen har lagt ned en stor innsats under Storsjöcupen. Dommerne Fanny Sederholm Hoff (t.v.) og Julie Størseth fra Tangmoen har lagt ned en stor innsats under Storsjöcupen.

Uten dommere, ingen fotballkamper. Tangmoen-jentene Julie Størseth og Fanny Sederholm Hoff dømmer hele 25 kamper under ukas Storsjöcup i fotball.

Mange hundre fotballkamper gjennomføres i Östersund under gedigne Storsjöcupen, og da må det også mange dommere til. De lovende Tangmoen-jentene Julie Størseth og Fanny Sederholm Hoff har omtrent løpt fra bane til bane for å sørge for at kampene avvikles smertefritt.

LES OGSÅ: Se torsdagens bilder fra Storsjöcupen!

– Vi ønsket å være med fordi det er kjempeartig å dømme, sier Størseth og Sederholm Hoff, som begge har gjort en solid figur under sine 25 kamper.

– Denne cupen har også vært artig, men det har også vært litt slitsomt. Spesielt de dagene vi har hatt fem kamper har vi blitt slitne, sier Sederholm Hoff og Størseth.

De to unge dommerne avslutter cupen med å dømme tre kamper i sluttspillet fredag.

LES OGSÅ: Endelig er fotballfesten i gang!

Les forrige sak:
Langbord på plena for disse pensjonistene, mens Storvika ellers ble fylt opp av sol- og badeglade gjester. (Foto: Privat)
Sydenstemning på stranda

Flere skyer på gang i helga - men så blir det sol igjen

Close