6 °C Stjørdal, NO
21/04/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 16

– Har god kontroll nå

Men kommunedirektør Tor Jakob Reitan minner om at tiltak også gjelder etter påske.

Kommunedirektør Tor Jakob Reitan.

Men kommunedirektør Tor Jakob Reitan minner om at tiltak også gjelder etter påske.

– Vi har god kontroll nå og dette viser at hver enkelt sin innsats teller og virker, så takk for at du holder ut. Selv om påsken går mot slutten, må vi allikevel minne om de lokale og nasjonale tiltakene og som skal gjelde også etter påske, sier Tor Jakob Reitan.

Han understreker at tiltakene er vel så viktige nå for å lette smittesporingen og begrense villsmitte ved en eventuell oppblomstring etter påske.

– Vi minner om at vi for eksempel fortsatt må bruke hjemmekontor der hvor det er hensiktsmessig ut fra arbeidets art, og benytte munnbind når vi for eksempel går i butikken, sitter i en drosje eller reiser kollektivt, sier han. 

Reitan presiserer også at det etter påske er viktig at serveringssteder registrerer alle enkeltkunder ved ankomst.

73 feirer påske på karantenehotell

Kommunedirektøren benytter også anledningen til å gi ros til ansatte og de som er i tvungen karantene på karantenehotellet ved Scandic Hell, hvor 73 personer befinner seg påskeaften.

– Jeg får tilbakemeldinger om at folk i karantene oppfører seg eksemplarisk, og dette er vi svært takknemlige for. På vegne av Stjørdal kommune vil jeg derfor gi en stor takk til Scandic Hell sine dyktige ansatte men også de som er i karantene. Dette er en krevende situasjon for alle noe jeg og mine ansatte har stor respekt for – spesielt nå hvor påskehøytiden blir annerledes enn ønskelig for mange, sier Reitan. 

349 personer vaksinert i uke 13

Selv om det er påske, har det ikke vært pause i vaksineringen. I uke 13 har 349 personer blitt vaksinert i Stjørdal. 195 fikk første dose, mens 154 fikk andre dose.

Når det gjelder smittesituasjonen, har kun fire personer testet positivt for covid-19 i løpet av de siste 50 dagene. Kun en av disse er bosatt i Stjørdal.

Les forrige sak:
Her poserer gaupa foran kameraet til Gunnleif

- En fantastisk opplevelse

Close