3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Har søkt jobb som rådmann

Tore Rømo lanseres som favoritt til Frosta-jobb

Tore Rømo (t.v.) og Rune Hegge er to av ni søkere til stillingen som rådmann i Frosta kommune. Tore Rømo (t.v.) og Rune Hegge er to av ni søkere til stillingen som rådmann i Frosta kommune.

Frosta skal ha ny rådmann og totalt ni personer har søkt på stillingen etter Arne Ketil Auran. Blant de ni er det to kjente fjes fra Stjørdal, nemlig teknisk sjef Tore Rømo og rådgiver i Værnesregionen, Rune Hegge.

Det var Trønder-Avisa som først omtalte søkerlisten til rådmannsstillingen på Frosta. Avisa mener at Rømo er en naturlig favoritt til jobben ut fra søkerlisten.

Tore Rømo har vært rådmann i Åmot kommune, og var også konstituert som rådmann i perioden mellom Kjell Fosse og Anne Kathrine Slungård i Stjørdal kommune. I tillegg til å være sjef for teknisk etat i Stjørdal er han også leder i Trøndelag idrettskrets.

Rune Hegge var tidligere lokalpolitiker i Stjørdal og har de senere årene jobbet som rådgiver i Værnesregionens sekretariat.

Her er oversikt over de som ønsker å bli ny rådmann i Frosta kommune. To kvinnelige søkere i 40-årene har bedt om, og fått innvilget, unntak fra offentligheten:

Arild Tjelle (53), Eidsvåg.

Kjetil Skjeie (55), Risør.

Knut-Helge Rønning (59), Nesodden.

Per Rosing-Petersen (58), Porsgrunn.

Rune Hegge (51), Skatval.

Tore Rømo (54), Stjørdal.

Willy Johannesen (57), Levanger.

Les forrige sak:
LITT AV EN GJENG: 16 "småttiser" fra Egga barnehage hadde en annerledes turdag. 16 kilometer og 750 høydemeter en vei. Ikke rart de var stolte da de kom til toppen av Fonnfjellet. (Foto: Privat)
Barnehagebarna gikk til toppen av Fonnfjellet

En temmelig annerledes turdag i barnehagen

Close