3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Har solgt Industrien i Hellsenteret

Restauranten drives videre under navnet Germito

Hege Regine Lunnan og Asbjørn Sæther har solgt Industrien ved Hellsenteret. (Arkivfoto)

En eiertrio har solgt ut selskapet Industrien til ny driver i Hellsenteret. Spisestedet og kafeen vil få navnet Germito. Tre av de ansatte blir med videre i driften.

Det ble ganske nøyaktig to års drift under dagens konsept for Industrien ved Hellsenteret. Nå kommer noen endringer etter at Hulisi Kucukgöncu (35) tar over etter salg av selskapet. Det er Asbjørn Sæther og Hege Regine Lunnan som sammen med Onyx Eiendom med sine 20 prosent har vært eiere av Industrien.

– Det blir nok ikke mye endring av konseptet bortsett fra menyvalg og utvidelse av kjøkken. Tre av de ansatte blir med inn i nytt selskap, og vår kokk fra Industrien flytter over til Holm som fortsatt blir en sentral aktør midt i senteret, forklarer Asbjørn Sæther.

Det kan nevnes at avdelingen Industrien på Sutterøy ble avviklet i forbindelse med salg av «bakeribygget» ved en tidligere anledning. Industrien skal fortsatt bestå, men nå mer konsentrert som spisested midt i Hellsenteret.

Nå vil Asbjørn Sæther og Hege Regine Lunnan i større grad fokusere på driften av Holm midt i senteret på Sandfærhus.

– Vi har planer om oppgraderinger i Hellsenteret. Her satser vi videre på både catering og bakevarer sammen med direkte utsalg fra kafeen. Industrien har beliggenhet rett mot Scandic Hell Hotel. Vi er glade for å kunne betjene de kundene som Industrien har for drift i bygget videre via dette salget. Fra 1. september blir nytt konsept flyttet inn hos Holm, sier Asbjørn Sæther.

Les forrige sak:
Bekymret for eierløse katter på industriområde

- Vi har tatt imot katter fra området og de har vært syke og i dårlig forfatning

Close