2 °C Stjørdal, NO
17/11/2019

Harlekin ute med ny låt

Her kan du høre «Sidehilling»

SCOOTERLÅT: Harlekin nærmer seg en million streaminger på Spotify. Nå kommer de med ny singel, «Sidehilling», som slippes førstkommende fredag. (Foto: Eir Jørgen Bue) SCOOTERLÅT: Harlekin nærmer seg en million streaminger på Spotify. Nå kommer de med ny singel, «Sidehilling», som slippes førstkommende fredag. (Foto: Eir Jørgen Bue)

De er blant regionens mest populære lokale band, og fredag kommer Harlekin med en ny låt. Hør den her:

Singel nummer sju fra bandet som har holdt det gående helt siden 2006 har fått tittelen «Sidehilling».

– Låten tar for seg lek og moro med snøscooter. En tøff låt som vi virkelig håper at publikum vil like, sier Vegard Fossen i Harlekin.

Bandet har siden første singel «Kæmpingliv» blitt streamet over 800.000 ganger bare på Spotify. I tillegg har de fått innpass hos flere radiostasjoner og låtene høres jevnlig på radio.

– I 2018 spilte vi 30 konserter og vi synes det er ekstra hyggelig at vi fikk mulighet til å besøke en del nye plasser. Størenhallen 4. juledag ble årets høydepunkt med utsolgt hall og omtrent 1.250 festdeltagere, sier Fossen, som lover enda flere Harlekin-låter om ikke altfor lenge.

Hegra Spbank-Stilling

– For tiden jobber vi med nye låter som vi vil gi ut fortløpende. Vi satser på å ha et album klart rundt påsketider, sier Vegard Fossen. Han spiller gitar i bandet der han har med seg Tore Rønsåsbjørg, Morten Husby, Håvard Wenaas, Odd Annar Aasan og Roy Betten.

 

Les forrige sak:
– Det er et knepp opp, men ikke umulig

Gikk sitt livs løp i NM-løypene

Close