20 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

Lå under til pause, vant 5-1

Tredje strake for Lånke

Runar Sørli scoret to mål for Lånke mot Hommelvik i løpet av andreomgangen søndag. Her i duell med Frams Martin Gulbrandsen fra lokaloppgjøret i juni. Runar Sørli scoret tomål for Lånke mot Hommelvik i løpet av andreomgangen søndag. Her i duell med Frams Martin Gulbrandsen fra lokaloppgjøret i juni.

Lånke var dårlige i førsteomgangen mot Hommelvik i dag, men snudde kampen med fem scoringer i andreomgangen.

Hommelvik tok ledelsen etter cirka ti minutters spill med et langskudd fra 35 meter.

– Dårlig førsteomgang for vår del. Vi har mye ball og skaper noen farligheter, men mangler det siste trykket, forteller Anders Dybvad.

Men noen grep i pausen gjorde at det var et forvandlet Lånke som tar kommandoen direkte i andreomgangen og i løpet av omgangens seks første minutter var 0-1 snudd til 2-1. Fredrik Sjøvold og Edvard Salberg gjorde de to målene. Runar Sørli laget så 3-1 og 4-1 før Ørjan Lier satte inn det femte og siste like før slutt.

– En dårlig og en bra omgang fra oss. De siste 25 minuttene spilte vi også 11 mot 10 da Hommelvik fikk en spiller utvist, sier Dybvad, som dermed kan bokføre høstsesongens tredje strake. Først 2-0 over Vinne, 7-1 over Innherred og nå altså 5-1 over Hommelvik.

Les forrige sak:
VARIERT: Leder i Forradal Grunneierlag, Jakob Haugen (innfelt), reklamerer for et variert og spennende terreng for både jegere og fiskere.
Har blåst liv i gammelt grunneierlag

Forradal Grunneierlag har gjenoppstått etter å ha ligget litt brakk i noen år

Close