6 °C Stjørdal, NO
19/04/2019

Heder til Astrid

|| Styreleder Asbjørn H. Smørvik var svært glad for å kunne hylle styrer Astrid Juberg Vordal for hennes innsats gjennom mer enn 25 år.||
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Styreleder de siste 18 årene, Asbjørn H. Smørvik, troppet opp sammen med leder Inge Brandsæter i Stjørdal Menighetsråd. Her presenterte de en nydelig bløtkake og en oppmerksomhet. De ansatte ønsket å overraske Astrid som hadde sin første arbeidsdag 20. juli 1992. Det klarte de.

Stjørdal Menighets barnehage startet sin virksomhet i 1979. Barnehagen ligger i Prost Fergstads veg på hjørnet mot Ringvegen på Husbymyra. Derfor var det en stor lettelse da støyveggen ble satt opp for noen år siden. Med sin sentrale plassering er barnehagen et godt utgangspunkt for utflukter.

I alle år har særlig Monsberga vært et populært utfartsområde. Men det er også utflukter til andre skoger og anlegg som kunstgressbanen og Øverlands Minde. Og Kimen var en kjærkommen tilvekst som barnehagen har stor glede av. Det er stor bruk av biblioteket. Noen ganger er det besøk i Stjørdal i forbindelse med konserter og avslutninger.

Asbjørn Smørvik hyllet Astrid Juberg Vordal for hennes innsats. Han kan glede seg over en meget lojal arbeidsstokk med lang erfaring. Det er i dag 13 ansatte og noen ekstrahjelper. Som et sosialt tiltak arrangerer Stjørdal Menighets barnehage ansatte-turer. Det har ført til besøk blant på Svalbard og i Tallinn.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
||
Ekstrakonsert med Bratland

- Billettene til Ingebjørg Bratland 10. april ble utsolgt i løpet […]

Close