9 °C Stjørdal, NO
10/08/2020

Hedret for enorm frivillig innsats

Mr Friidrett tildelt Tulipanprisen 2019

Olaf Lydvo fikk onsdag kveld Tulipanprisen for 2019 i forbindelse med Nybrottkarusellen. Olaf Lydvo fikk onsdag kveld Tulipanprisen for 2019 i forbindelse med Nybrottkarusellen.

Friidrettens ildsjel nummer 1 i Stjørdal, Olaf Lydvo, er tildelt Tulipanprisen for 2019.

I forbindelse med Nybrottkarusellens løp onsdag kveld ble Tulipanprisen 2019 delt ut av Lions Club. Den gikk i år altså til Olaf Lydvo for hans enestående frivillige innsats gjennom mer enn 30 år.

Prisen deles ut til personer eller organisasjoner som driver forebyggende eller holdningsskapende arbeid til fordel for barn og unge i Stjørdal kommune. Olaf Lydvo er i en alder av 78 år fortsatt en meget aktiv person. Han legger fortsatt ned et stort arbeid for barn og ungdom innen idretten. Lydvo har vært en sentral aktør både i Nybrott og Stjørdal Friidrettsklubb med en rekke hedersbevisninger, men han har også engasjert seg for lokalmiljøet på Haraldreina. Der var han en pådriver for å få etablert en kunstgressbane, ballbinge og hoppbakke ved Haraldreina skole.

Olaf Lydvo har også lagt ned en formidabel innsats gjennom Stjørdalsalliansen i arbeidet med å sikre Stjørdal det første NM i friidrett siden 1989. Etter mange skuffelser snudde lykken. Under friidrettstinget i år ble Stjørdalsalliansen tildelt hovedmesterskapet for 2022. I 2012 fikk forøvrig Olaf Lydvo hedersdiplomet til Nord-Trøndelag Friidrettskrets.

Tulipanprisen er på 10.000 kroner og forutsettes brukt til arbeid i den ånd den er gitt og mottaker anmodes om å gi tilbakemelding om hvordan prisen er brukt.

Les forrige sak:
Ekteparet Hanne (nærmest) og Frode Tangen (i hvit t-skjorte) åpnet huset sitt og fikk kommunens toppolitikere på besøk. Fra venstre: Siv Sætran, Senterpartiet, ordfører Ivar Vigdenes fra Senterpartiet, generalsekretær Morten A. Meyer i Huseiernes Landsforbund og varaordfører Ole Hermod Sandvik.
Eiendomsskatt rundt spisebordet

Nei til eiendomsskatt er viktig for ung familie

Close