20 °C Stjørdal, NO
23/07/2019

Hegra Sparebank vokser videre

Kjøper «Økonomisjef til leie»

I løpet av året har Hegra Sparebank kjøpt to regnskapsbedrifter. Det siste er kjøpet av Økonomisjef til leie. Her er fra venstre Thor Svare, Inger Smågård og banksjef Arne Martin Laukvik. I løpet av året har Hegra Sparebank kjøpt to regnskapsbedrifter. Det siste er kjøpet av Økonomisjef til leie. Her er fra venstre Thor Svare, Inger Smågård og banksjef Arne Martin Laukvik.

Hegra Sparebank kjøper «Økonomisjef til leie».

Dermed blir Hegra Sparebank et konsern med datterselskapene Aktiv Eiendomsmegling, Hegra Regnskap og Økonomisjef til Leie. Formelt er det en enhet fra 1. januar. Banken vil ta i bruk ledige lokalet i Triangel Park. Medarbeidere vil også arbeide i Hegra.

Med det siste oppkjøpet vil Hegra Sparebank få 42 medarbeidere. Her er det 21 medarbeidere i bank, 18 medarbeidere på regnskap og tre medarbeidere på eiendomsmegling.

Glad for å styrke fagmiljøet

Banksjef Arne Martin Laukvik er veldig glad for å styrke fagmiljøet. Han ser enda nærmere samarbeid mellom bank og regnskap i årene som kommer. Nå setter vi av større ressurser til å følge opp regnskapsmedarbeidere.

– Den siste kundeopplevelsen er førende for det neste valget som kunden gjør. Derfor skal vi levere gode tjenester, sier han.

Banksjefen understreker at han leder en bank med lokal forankring, kompetanse og forståelse.

Coop Storlien artikkelnivå

– Vi er kjent for korte beslutningsveier. Hegra Sparebank skal være tilgjengelig og stå til tjeneste med vårekjerneverdier «nær, trygg og kompetent», sier Laukvik.

Seks ansatte

Inger Smågård hadde arbeidet ti år i Hegra Regnskap da hun startet Økonomisjef til leie som i år feirer 15-årsjubileum.

– I dag er vi seks ansatte. Med utviklingen i regnskapsbransjen vil vi sette pris på å bli del av et større fagmiljø, under streker hun.

Thor Svare har ledet Hegra Regnskap i 32 år og tidligere hatt Inger Smågård som medarbeider. Han ser store fordeler med å utvide fagmiljøet og minner om regnskapskontorenes rolle i forhold til små firma.

– Ofte er vi den eneste samtalepartneren. Det er en oppgave vi er veldig bevisst på, sier han.

Les forrige sak:
GODT Å TREFFES IGJEN: - Det er godt å kunne treffe de andre igjen, sier Andreas Vigen som hadde gledet seg lenge til Tirsdagsklubbens åpningsfest.
Stor stas med stor åpningsfest

- Ting kommer i sving når de ser at folk vil ha det

Close