1 °C Stjordal, NO
23/02/2020

Helaften om og med ryper

Informasjon, premier og sosialt arrangement

(Illustrasjonsfoto) (Illustrasjonsfoto)

Torsdag er det premiekveld  for jaktprosjektet i Værnesregionen.

Torsdag 24. mai arrangerer Jakt i Værnes-prosjektet premiekveld på Viva Napoli kl. 1900. Kvelden starter med en liten oppsummering av prosjektåret og det blir en liten rapport fra skogsfuglleikene i år.

Det blir besøk av seniorforsker Hans Christian Pedersen fra NINA, som vil komme og oppdatere rundt rypas tilstand. Hvor mye rype var det i tidligere tider, hva er årsakene til bestandsnedgangen, og hvilke tiltak må gjøres for å få rypa ut av rødlista er noen av spørsmålene man håper å få noen svar på i løpet av denne kvelden.

Dessuten blir det selvsagt mye sosialt med muligheter for pizza og drikke før det blir premieutdeling der blant annet «årets revejeger» og «årets mårfanger» blir premiert.

Jakt i Værnesregionen håper programmet appellerer til både rovviltjegere og rypejegere og ønsker velkommen til en trivelig jaktkveld på Viva Napoli.

Les forrige sak:
Disse lokale skytterne og flere tusen andre gleder seg til Landsskytterstevnet. De som ikke får med seg alt live kan følge storstevnet på NRK i 11,5 timer.
Tre dager med TV-sendinger fra LS

11,5 timer med TV-bilder fra Stjørdal

Close