1 °C Stjørdal, NO
13/12/2019

– Hele Arbeiderpartiet er i dyp sorg

Arbeiderpartiet har mistet et av sine største politiske talenter, uttaler Jonas Gahr Støre.

- Arbeiderpartiet har mistet et av sine største politiske talenter, uttaler partileder Jonas Gahr Støre, om Malvik-ordfører Ingrid Aune, som omkom i en båtulykke natt til torsdag. (Foto: Skjermdump fra Jonas Gahr Støre sin Facebook-side) – Arbeiderpartiet har mistet et av sine største politiske talenter, uttaler partileder Jonas Gahr Støre, om Malvik-ordfører Ingrid Aune, som omkom i en båtulykke natt til torsdag. (Foto: Skjermdump fra Jonas Gahr Støre sin Facebook-side)
Hellsenteret111219

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre uttaler at hele Arbeiderpartiet er i dyp sorg over at deres gode partikamerat Ingrid Aune har gått bort så altfor tidlig. Det skriver han på sin Facebook-side.

– Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om at vår kjære venn og partikollega, ordfører i Malvik Ingrid Aune, sammen med Eivind Olav Kjelbotn Evensen mistet livet i en båtulykke utenfor Namsos natt til i dag. Våre tanker går til deres nærmeste familie, skriver Jonas Gahr Støre, som omtaler Malvik-ordføreren på følgende måte:

– Ingrid var en dyktig politiker med et smittende engasjement for politikk og medmennesker. Hun var både ung og erfaren og stilte til gjenvalg som ordfører i Malvik kommune i Trøndelag. Hennes iherdige innsats for å sikre hele og faste stillinger er blitt til et forbilde for lokalpolitikere i Arbeiderpartiet over hele landet. Ingrid hadde stor kunnskap om internasjonale spørsmål, og hun var levende opptatt av kampen for nedrustning og internasjonal solidaritet. Engasjement og humør kjennetegnet mennesket og politikeren Ingrid Aune. Familien og en stor vennekrets over hele landet har lidd et stort tap av et varmt medmenneske. Arbeiderpartiet har mistet et av sine største politiske talenter, skriver Jonas Gahr Støre.

Også Trøndelag Arbeiderparti har lagt ut en melding på sin Facebook-side om den tragiske båtulykken.

– Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om bortgangen til vår ordfører i Malvik, Ingrid Aune og hennes kjæreste, Eivind Olav Kjelbotn Evensen. Ingrid har vært en av våre fremste folkevalgte som har gjort en fantastisk jobb for kommunen sin og for Arbeiderpartiet.

Ingrid hadde et stort engasjement for hjemkommunen og innbyggerne. Hun hadde ambisjoner for utvikling av Malvik og Trøndelag, og arbeidet hennes ble lagt merke til langt utenfor kommunegrensene. Ingrid var et godt og varmt menneske, med stor omsorg for alle hun møtte. Hun vil bli dypt savnet.

Mange er i dag preget av en god venns brå bortgang. Våre varmeste tanker går til Ingrid og hennes kjærestes sin familie og venner, skriver Trøndelag Arbeiderparti.

 

Les forrige sak:
Malvik-ordfører Ingrid Aune omkom i en båtulykke i Namsos natt til torsdag. (Foto: Bjørn Helge Larsen)
Malvik-ordfører omkom i båtulykke

Ingrid Aune (33) var en av to som omkom i båtulykken i Namsos

Close