8 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

Helene Arnø blir leder for Stjørdals-Blink Fotball

|| Helene Arnø (45) ser fram til å styre Stjørdals-Blink Fotball.||

Helene Arnø (45) er Stjørdals-Blink Fotballs nye leder. Fotballklubben får dermed to kvinner i toppledelsen.

Nestleder Bente Ertsgaard tok nemlig gjenvalg som nestleder på årsmøtet.

Mens serien «Hjemmebane» har satt kvinnelige fotballtrenere på agendaen, tar Stjørdals-Blink Fotball i mot kvinnelige ledere med åpne armer.

Helene Arnø bor i Hegra, er opprinnelig fra Ørlandet og har ei datter på 19 år.

Arnø leste i avisen at klubben manglet leder etter Thomas Lidal Jamne takket for seg etter to år i lederfunksjonen.

-Jeg kjente Thomas fra før og tok kontakt. Deretter snakket jeg med Bente, vurderte litt fram og tilbake, snakket også med styremedlem Stig Eidem og tenkte tilslutt at dette er jo skikkelig spennende.

Hun møtte de øvrige styremedlemmene for første gang søndag kveld i konstituerende møte.

– Jeg har lest meg litt opp, smiler hun – og legger til at det er fortsatt mye å sette seg inn i.

– Hva kjennetegner deg?

– Jeg er nok kjent for å være ekstremt positiv og løsningsorientert. Jeg er veldig engasjert og kreativ. Jeg bobler over av ideer. Bra ikke alt blir satt ut i live, kanskje, ler hun..

– Jeg ser fram til å samarbeide med hele gjengen.

Stjørdals-Blink Fotball har omtrent 320 spillere. Klubbens A-lag er nyopprykket til 2. divisjon hvor de møter Hødd i serieåpningen hjemme 14.april. 

I Stjørdals-Blink Fotballs styre sitter også Mette Irene Holø mens Ingrid Støversten er vara. I klubbens styre sitter det altså hele fire kvinner.

– Min erfaring er at kvinner er flinkere på emosjonell intelligens. Det er viktig med den emosjonelle dimensjonen, det er min erfaring gjennom arbeid innen lederutvikling, sier Helene Arnø som har jobbet som lederutvikler i ti år opp mot organisasjoner og ledergrupper.

– Hva ser du frem til?

– Jeg gleder meg til å bruke kompetansen min inn i styret. Jeg ønsker å bidra med økt samhandlingskvalitet og bygge relasjoner oss imellom i styret – og i klubben for øvrig, fra yngst til eldst. Det er viktig å knytte foreldrene sterkere inn i klubben. Verdiene til klubben – ærlig, ydmyk, lojal – må sitte i ryggmargen til alle i klubben. Det vil vi ha fokus på også fremover.

Nestleder Bente Ertsgaard er glad for at nettopp Helene Arnø har blir ny styreleder i Stjørdals-Blink Fotball:

– Jeg er veldig fornøyd med lederen vi nå får, også det at hun kommer uten tidligere bakgrunn i klubben og har stor kompetanse med kommunikasjon. Nettverksbygging er hun sterk på, og hennes smittende humør er en kjempebonus i tillegg.

Les forrige sak:
||
Politi og kommune sender brev til alle ungdomsforeldre

Alle foresatte fra og med 7. klasse og oppover i Stjørdal […]

Close