1 °C Stjørdal, NO
13/12/2019

Helgestemning på Hegra festning

Generalens buffet, Svenssons sang og varmt trøndervær

Mange søker til Hegra festning om helga. Mange søker til Hegra festning om helga.
Hellsenteret111219

Det er god helgestemning når Jan Inge Svensson drar i gang med gamle hitlåter i bakgrunnen for søndagens middagsgjester.

Publikum stiller opp i et imponerende antall for å kose seg om søndagen på tross av den sterke varmen. Uansett søndagsaktivitet er det rom for å legge turen om festningen der det venter god mat.

Jan Inge Svensson har lært seg å spille alene. Men med dagens teknologi er det likevel ingen ting å si på lydbildet både når det gjelder komp og musikalsk krydder. Her er det gamle slagere som Chris Reas «Road to Hell» og «Premonition» av John Fogerty som ledet Creedence Clearwater Revival fra 1967-72.

Søndagens opptreden på Hegra festning var en fin gjennomkjøring før torsdag 1. august. Da skal han spille i forbindelse med nyåpningen for «Hos Oss» på torget i Stjørdal.

Søndagene på Hegra festning er blitt meget populære med «General Holtermanns Søndagsbuffet» med en velsmakende asiatisk snert sammen med god og tradisjonell norsk søndagsmat og ikke minst den populære rømmegrøten. Det er oppfølger av «Anne Margrethe Bangs lørdagslunsj» med steking av egne vaffelkaker.

Nå er det satt opp et eget telt for å presentere musikken. Dermed blir ikke musikken for påtrengende, men serveres i fine doser. Med nye innslag har Hegra festnings venner klart å skape fornyet interesse for Hegra festning.

God mat med kulturinnslag er en vellykket kombinasjon som slår godt an.

REN SEKSTI OG SOLO: Det er det nye varemerket til Jan Inge Svensson når han forsyner seg fra musikkarkivet.
REN SEKSTI OG SOLO: Det er det nye varemerket til Jan Inge Svensson når han forsyner seg fra musikkarkivet.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
To til sykehus etter utforkjøring

Uavklart skadeomfang etter utforkjøring

Close