15 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Helklaff for Lånkerevyen

 

Årets revy må plasseres som en av de beste revygjengen har prestert. Tekstene satt som spikret, sangen var av høy klasse og musikerne var med på å gjøre kvelden til en fin opplevelse. På den tekniske del av revyen var lyd og lys verdt å nevne. Vi synes også programmet som publikum fikk var veldig bra.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Innhold

Hele 22 innslag ble serv ert fra scenen. Å trekke fram enkelt nummer er vanskelig, da prestasjonene lå jevnt over på et høyt nivå. En bør ikke glemme at deltakerne i revyen er amatører, men til tross for dette er det meget gode prestasjoner som vises. Harald Morten Bremset, har vært instruktør. Hans prestasjoner er godt kjent fra tidligere, men vi synes han sammen med tre andre framført ”Skummelt” med spøkelser og gjenferder. Spøkelsene inntok scenen, men Bremseth forholdt seg rolig. Åge Alxandersen ”Din dag i dag. Han mente det var grunn til å være redd menighetsrådet på Skatval som ikke tålte sangen. I en revy hører det med en kommentar om kulturhuset om er påtenkt i Stjørdal. I forrige revy var det to som hadde investert i stoler. Denne gang lå de i sovepose ved kulturhustomta og ventet på at noe skulle skje. Ellers var det Christer Nilsen som sang om noe som liknet på erotiske opplevelser. Sang og dans var helt topp. Slik kunne vi ramset opp hvert eneste nummer som ble vist.

 

Gjest

Anita Østby er daglig leder av Norsk Revyfestival på Høylandet. Hun er helt sikkert den som har sett flest revyer i landet. Lånkerevyen har hun sett flere ganger på Høylandet. Nå ville hun oppleve revyen på hjemmebane i Lånke. Hun berømmet de som steller med revy i Lånke med arbeidet blant de unge. Her har andre mye å lære, mente Anita Østby.

 

En av veteranene i Lånkerevyen er Anne Berit Sivertsen. Denne kvelden rundet hun 25 år som revyartist, og fikk fortjent blomster for dette. Harald Morten Bremset, mottok blomster fra Norsk Revyfestival, og varaordfører overrakte også en blomsterhilsen fra Stjørdal kommune.

 

Da gjenstår det bare å gratulere alle som en eller annen funksjon ved gjennomføring av forestillingene. Vi håper at aktørene fortsetter i samme spor!   

 

Les forrige sak:
BARE ETT POENG: Håvard Fuglem scoret i 1-1-kampen mot Kongsvinger 2 lørdag, men med kun ett poeng henger Stjørdals-Blinks opprykkshåp i en syltynn tråd.
Opprykkstoget kjører fra Blink

  Stjørdals-Blink hadde god tro på tre poeng borte mot Kongsvinger […]

Close