11 °C Stjørdal, NO
20/05/2019

Hell blueskor jubilerer

Hell Blueskor (HBK), ble startet i mars 1991 av en gjeng entusiastiske  “bluesvenner”, og har i årenes løp gjort seg bemerket med sin  a-typiske kor-stil og sine utradisjonelle  sangvalg. Jubileet skal vi feires med bl.a. to store markeringer.

 

En jubileumsfest i juni der de ønsker å invitere tidligere kormedlemmer og dirigenter og ha en skikkelig “mimre-kveld” . Den andre markeringen blir til høsten, og blir årets store “happening”  i form av en konsert i Stjørdal Kino. Som det utradisjonelle  koret de ønsker å være, velger koret låter av en verdenskjent artist, men en artist som definitivt ikke blir forbundet med blues-sjangeren. Navnet på denne slippes ikke før neste uke.

 

HBK har gjennom disse 20 årene gjort mange egne konsertarrangement og “stunt-oppdrag”, deltatt på Hell Bluesfestival en rekke ganger, vært på utenlandsturer, og gitt ut to CD’er.  HBK har også i sine prosjekter hatt samarbeid med en rekke kjente artister og musikere som bl.a. Ytre Suløens Jazzensemble, Sigvart Dagsland, Henning Sommerro, Heine Totland, Stephen Ackles og Åge Sten Nilsen, for å nevne noen.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Koret har også vært med i et stort samarbeidsprosjekt med den orginale  London-oppsetningen av “Jesus Christ Superstar”, med den anerkjente Steve Balsamo i rollen som Jesus. I sitt 20’ende år teller koret 21 medlemmer. Arild Hognes er korets dirigent, noe han har vært de siste 11 årene.

Les forrige sak:
Skidag i Selbuskogen

Lånke skole hatt skidag denne uka med utgangspunkt fra Selbuskogen skisenter. […]

Close