-1 °C Stjørdal, NO
30/03/2020

Hell-frokost til superfinale

Kan bli norgesmester i hotellfrokost

SUPERKOKKER: Her er noen av de dyktige Scandic-ansatte samlet på kjøkkenet. Fra venstre: Kokk Roger Johansen, kokk David Karimi, servitør Anita Berg, kokk Liv Oddveig Wangberg, restaurant manager Stig-Rune Eilertsen-Bele og head chief Steinar Meistad. SUPERKOKKER: Her er noen av de dyktige Scandic-ansatte samlet på kjøkkenet. Fra venstre: Kokk Roger Johansen, kokk David Karimi, servitør Anita Berg, kokk Liv Oddveig Wangberg, restaurant manager Stig-Rune Eilertsen-Bele og head chief Steinar Meistad.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Frokosten ved Scandic Hell er blant landets sju beste. Etter å ha vunnet frokostkonkurransen i Nord-Trøndelag er de nå klare for superfinalen.

– Vinneren blir kåret i løpet av oktober. Tidligere har vi en fjerde plass som best, og har vært blant de seks-sju beste i alle de seneste årene, sier hotelldirektør Arild Vollan ved Scandic Hell.

Nå er de igjen blant de sju superfinalistene, blant annet sammen med frokostkongene ved Scandic Nidelven i Trondheim. Det hotellet er ikke bare regjerende norgesmester i hotellfrokost, de har vunnet kåringen hele elleve av de tolv foregående årene. De øvrige finalistene er Scandic Byparken i Bergen, Scandic Maritim i Haugesund, Thon Hotel Rosenkrantz i Bergen, Thon Hotel Lofoten og Thon Hotel Stavanger.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Over 400 hotellfrokoster i hele landet for å komme fram til de sju finalistene, og det er Haugen-Gruppen som står bak kåringen Twinings Best Freakfast.

– Hotellgjester elsker å starte dagen med en energirik og variert frokost. Derfor spiser hele 95 prosent av våre gjester frokost på hotellet når de overnatter, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic.

Les forrige sak:
Tydalsfestival´n søker flere frivillige til årets festival. Her ser vi frivillige i arbeid under fjorårets festival. Foto: Tron Stian Eidem
Trenger flere festival-frivillige

- Det er fortsatt mulighet for å melde seg som frivillig, sier festivalsjefen

Close