11 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Hellbillies feirer 30-årsdag i Kimen

Ett av de største norske bandene spiller i Stjørdal i februar neste år

Hellbillies spiller i Kimen i Stjørdal 21. februar neste år. (Foto: Agnete Brun) Hellbillies spiller i Kimen i Stjørdal 21. februar neste år. (Foto: Agnete Brun)

Hellbillies feirer 30-årsjubileum i 2020. Det gjør de med en stor jubileumsturne og 21. februar neste år spiller de i Kimen.

– Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2020 vil bandet markere sine første 30 år med en stor jubileumsturné, forteller markedsansvarlig Lene Fjellstad i Kimen kulturhus.

I løpet av vinteren, våren og høsten vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen  er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale.

– I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten. Vi kan nevne for eksempel «Ei krasafaren steinbru», «Den finaste eg veit» og «Leite etter lykka». Samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten blir spesiell ved at den er for et sittende og lyttende publikum med både én akustisk og én elektrisk avdeling, sier Fjellstad, som forteller at bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten, og er overbevist om at de blir tatt imot av et entusiastisk publikum i en smekkfull sal i Kimen.

Billettsalget starter torsdag 21. mars kl. 10.00.

Les forrige sak:
Jannicken Kristoffersen er nyvalgt styreleder i Glass og Fasadeforeningen.
Kristoffersen er historisk styreleder

Første kvinne som styrer Glass og Fasadeforeningen i Norge

Close