-0 °C Stjordal, NO
24/02/2020

Helseklinikken hjelper deg

Fra høyre er tre av tilbyderne hos Helseklinikken, Jurgita Vold, Linda Bøkestad Korsnes og Inga Tamnes Berg. Hallbjørg Korsnes og Bodil Sødal er ikke med på bildet.

 

Linda Bøkestad Korsnes startet for to år siden sin praksis i Kjøpmannsgata 38, og fikk med seg Bodil Sødal på eiersiden. Etter hvert har tilbudet av tjenester økt. Linda har utdannelse blant annet i kinesisk hudpleie og lymfedrenering. Hun tilbyr også arr-reduksjon, reduksjon av strekkmerker, cellulitter, healing, husrens og automatskrift.

 

– Vi tilbyr det meste inne hud-kropp og fotpleie, alt innen dybdemassasje med vekt også på smertebehandling. Jeg tilbyr også kinesiologi, arr-behandling, healing og hypnose, sier Linda Bøkestad som har kunder fra hele Midt-Norge. Inga Tamnes Berg har sin egen praksis i lokalene og utfører healing, massasje og husrens i tillegg til tarot.

 

– Hos oss legger vi vekt på at kundene skal få stor valgfrihet. Hallbjørg Korsnes tilbyr automatskrift, eller avdøde-kontakt og dyrekommunikasjon, sier Linda Bøkestad Korsnes og er glad for at Jurgita Vold fra Frosta har flyttet inn med sin negldesign. Jurgita utfører sine kunster med shellac og akryl.

 

Godt for kroppen med bindevevsmassasje    
Linda forteller at mange av deres kunder er voksne og ønsker hjelp til både smertelindring, oppmyking av stive skuldre eller føtter. Det kan være klienter med arr eller cellulitter og kviser.

 

– Vi har inntrykk av at kundene synes det er bra at vi er her for dem. Bodil Sødal, som er på eiersiden i Helseklinikken er hud- og fotpleier i tillegg til kinesiolog. Hun utfører også bindevevsmassasje på hele kroppen. Vi har nettopp hatt kurs med ti deltagere. Foredraget ble holdt av Gry Jannicke Jarlum, sier Linda.

 

– Er det slik at kundene deres gjerne vil bruke noen kroner på seg selv og egen kropp?
– Ja, det er det liten tvil om. Noen prioriterer nok heller det enn å bygge på huset eller investere i en millionhytte på fjellet. Egentlig er det vel ikke så rart heller at folk vil unne seg noe behandling og velvære, sier Linda Bøkestad og Jurgita Vold.

 

– Er det refusjonsordninger på noen av behandlingene dere tilbyr Linda?
Nei, ikke per i dag men det arbeides med dette for noen av behandlingene. Helseklinikken har for øvrig et samarbeid med Klinikk Askim akupunktur i Trondheim, og vi har nå et nytt livsstilsprogram tilgjengelig, avslutter Linda Bøkestad Korsnes som synes flere gjerne burde investert i egen kropp og sjel!

 

 

Les forrige sak:
Dirigent Arild Hognes trives godt sammen med to av medlemmene i prosjektgruppe Åse Mæhre og Ivar Krokstad
Høstvarm konsert på Skatval

  Hvert år gir Skatval hornmusikklag en høstkonsert som skal være […]

Close