1 °C Stjørdal, NO
31/03/2020

Helt til topps i B-sluttspillet

Finalejubel for fire lokale lag i B-sluttspillet

Lånkes G14-lag gikk helt til topps i B-sluttspillet under Storsjöcupen. (Foto: Theodor Haugen) Lånkes G14-lag gikk helt til topps i B-sluttspillet under Storsjöcupen. (Foto: Theodor Haugen)
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Fire lokale lag tok med seg en diger pokal hjem fra Storsjöcupen etter at de vant finalene i B-sluttspillet.

Det var stor dramatikk da Lånkes gutter 14-lag sikret seg finaleseier over Flatås med 2-1. De endte på tredjeplass i sin innledningsgruppe med dårligere målforskjell enn Steinkjer som gikk til A-sluttspill. Men i B-sluttspillet ble det fire strake seire mot Steinkjer/Sparbu, Skogn, Vuku/Stiklestad og endelig Flatås i den store finalen.

LES OGSÅ: Frams superjenter helt til topps!

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Lånke tok ledelsen 1-0 i finalen etter scoring av Martin Kjesbu, men Flatås utlignet tidlig i andre omgang. Unge Kjesbu ville imidlertid vinne finalen og laget 2-1 til Lånke. De gule supporterne fryktet det skulle bli uavgjort da Flatås ble tildelt straffespark, men Lånke-keeper Felix Kvarsnes reddet mesterlig og ble den store finalehelten. Anført av forsvarssjef Emma Bidtnes klarte Lånke å holde buret rent resten av kampen og dermed ble det storpokal med hjem til Lånke.

I jenter 12 var det Nesets lovende ungjenter som gikk hele veien i B-sluttspillet. I finalen mot Sverre 3 ble det overlegen seier med 4-1. I klassen for ett år eldre jenter var det Hommelvik som trakk det lengste strået i B-sluttspillet. I en spennende finale ble det seier 1-0 over Skogn i finalen.

Etter en superspennende finale som ble avgjort på straffesparkkonkurranse kunne Remyra juble for seier i B-sluttspillet i Storsjöcupen.
Etter en superspennende finale som ble avgjort på straffesparkkonkurranse kunne Remyra juble for seier i B-sluttspillet i Storsjöcupen.

Var det spennende i de andre finalene var det superspennende i jenter 16-finalen i B-sluttspillet. Remyra og Sokna spilte uavgjort og det måtte straffesparkkonkurranse til for å skille lagene. Der var det Remyra-jentene som var kaldest i hodet og stødigst på foten og dermed ble det finaleseier og jubel i Remyra-leiren.

I gutter 12-klassen ble det tap i B-finalen for Hommelvik 2. De måtte se seg slått 5-3 av Steinkjer 2.

Les forrige sak:
Det er funnet kadaver både på sørsiden og nordsiden av Meråker. Nå har de fått fellingstillatelse fram til tirsdag.
Får jakte videre på bjørn

Omlag 40 sauekadaver er funnet.

Close