20 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

Heltrøndersk fest på Skogtun

 

På spørsmål på hvorfor Skogtun svarte Vigdenes smilende.

-Når det kommer norske statsråder er det Vårtun som blir brukt. Når det kommer utenlandske ministre så går vi opp et hakk og tar det på Skogtun.

 

Det er nok ikke så ofte at næringsministre, energiministre, kommunal og regionalministre fra Færøyene, Island, Danmark, Finland og Sverige er ved et forsamlingslokale og inntar festmiddag. Det er langt fra å diskutere det nordiske samarbeidet innen energi på et hotell og inn til Forradal.

 

Det så ble det en vellykket kveld og det så ut til at alle trivdes, med taler og fin underholdning fra scenen. Bl.a. vår lokale Vigdis Undsgaard hadde noen fine fremføringer og med sin flotte stemme sjarmerte hun både olje- og energiministeren og de andre gjestene.

 

Den vel nevnte elgsodden smakte veldig godt. Det eneste kjendiskokk Eivind Hellstrøm hadde gjort var å tilføre litt mer pepper. Resten hadde kokkene Trondheim gjort. Hellstrøm hadde fått med seg diskusjon om sodd som hadde vært i dalføret. Han fortalte at han var en forsvarer for god matkultur og at det var viktig å ta vare på tradisjoner og god råvarer. Avslutningen på måltidet var en nydelig dessert bestående av bl.a. multer fra nærmiljøet.

 

De to elevene fra Ole Vig videregående trivdes godt på kjøkkenet. Ikke alle forunt å ha vært på samme kjøkken med to kjente kokker i løpet av en uke.

 

{joomplucat:84 limit=33}

Les forrige sak:
Hus- og loppekomiteen i Vassbygda grendehus ønsker velkommen til to dager med salg av masse loppevarer lørdag 13. og 14. oktober. Begge dagene åpner dørene klokka 12.00. Monika Andersen, Anne Berit Dullum og Per- Martin Mangen er klare for høstens loppesalg.
Et grendehus full av loppevarer

  Vassbygda byr på ny asfaltert vei og masse loppevarer denne […]

Close