-7 °C Stjørdal, NO
26/02/2020

Her blir det trolig basishall

Og det ligger an til fotballhall i full størrelse

Den planlagte basishallen blir etter all sannsynlighet bygd på dette området, noen ti-metre unna Stjørdalshallen. Den planlagte basishallen blir etter all sannsynlighet bygd på dette området, noen ti-metre unna Stjørdalshallen.

Tidligst oppstart for fotballhall og basishall mot slutten av 2019.

Inne i kommunens økonomiplan ligger det planer om å bygge både en basishall og en fotballhall. Begge disse prosjektene kan få oppstart i slutten av 2019. Det kommer fram av tertialrapporten for kommunale byggeprosjekt som legges på politikernes bord denne uka.

Basishallen, som særlig vil være etterlengtet for turnere, kan tidligst bli påbegynt mot slutten av 2019. Der har det i følge rapporten vært positive samtaler med Trøndelag fylkeskommune om at den kan realiseres i området hvor tidligere maskin- og mek-linja ved Ole Vig videregående skole hadde sine lokaler.

Når det gjelder fotballhallen er det dialog mellom kommunen og Stjørdals-Blink Fotball. I utgangspunktet var det planer om en hall som ikke ga plass til full 11´er-bane, men nå står det å lese i rapporten at det mest realistiske er en 11´er-hall. Denne er planlagt ved dagens eksisterende kunstgressbane på Blinkbanen.

Les forrige sak:
SER OPPOVER: Fotballeder i Lånke, Brit Heidi Julseth er glad for at trenerspørsmålet for neste sesong allerede er avklart. Her sammen med ny trener Kenneth Haugen (fra venstre), avtroppende trener Johannes Stokke og fortsettende trener Karl Anders Vikvang.
Neste år skal de opp en divisjon

Lånke har trenerkabalen klar for neste sesong

Close