1 °C Stjørdal, NO
26/10/2021

Spar Hegra uke 43
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Her blir Emil hyllet av sine egne

– Dette er helt rått!

Her ankommer Emil Iversen feiringen av seg selv i Meråker. Foto: Frank Skaufel Her ankommer Emil Iversen feiringen av seg selv i Meråker. Foto: Frank Skaufel

– Dette var moro, sa Iversen, i det han ble møtt av æresvakter fra IL Varden på vei inn til hyllestfesten til ære for han selv i et fullstappet samfunnshus i Meråker.

Fredag kveld hyllet IL Varden, Meråker kommune og fanklubben den doble verdensmesteren, og folk hadde gått mann av huse for å oppleve hyllesten av bygdas store langrennsløper.

– Det er ikke hverdags å fylle samfunnshuset alene, det er helt rått, sier Iversen, som ble møtt av æresvakter fra klubbens yngste skiløpere da han entret samfunnshuset.

– Prøvde å glede meg

Selv visste han ikke så mye om hvordan feiringen av hans to VM-gull og to NM-gull på hjemmebane fra i vinter skulle foregå.

– Jeg visste at det skulle bli feiring, men ikke hva som skulle skje. Jeg har vært litt nervøs, men har prøvd å glede meg, sier han, med et smil.

Mye skryt

Iversen hadde liten grunn til å grue seg. Ordfører Kari Anita Furunes slo an tonen i det seansen startet.

– Emil, du betyr så mye for oss. Vi er så stolte over deg, og over det du har fått til. Du er vår første verdensmeter seniornivå, og skaper et stort engasjement her i Meråker, sa hun, blant annet.

Gullhatt

Deretter ble hovedpersonen iført gullsko og gullhatt, før fanklubben viste høydepunkter og noen nedturer fra Iversens langrennskarriere på storskjerm.

Deretter ble han intervjuet av Frode Estil før hyllesten fortsatte utover kvelden fra rundt 300 fremmøtte.

Æresmedlem

IL Varden utnevnte også Emil Iversen til æresmedlem, som dene femte gjennom de 109 årene klubben har eksistert.

 

Les forrige sak:
Paintballbanen på Skatval blir flittig brukt blant annet av utdrikningslag. Denne gjengen tok med seg vordende brudgom Per Fredrik Mørre på litt moro før kommende helgs bryllup. Fra venstre: Bjørn Solem, Steffen Blekkan, Gunnar Einan, Per Fredrik Mørre, Magnus Sumstad, Ole Jørgen Berg, Simen Drogset Børstad.
Lekte seg før alvoret starter

Utdrikningslag havnet i paintball-krig på Skatval

Close