16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Her er de klare for sol og sommer

Det er sommerlige uttrykk i design og fargevalg hos butikken Femme i Kjøpmannsgata

KLARE FOR SOMMER: Hos Femme i Kjøpmannsgata venter de på vår og sommer. Fra venstre: Cornelia Hoås Rolfseng, Hege Hoås, Anne Grethe Eidevig og Britt Ivarson. Gunn-Tove Rabben er ikke med på bildet. KLARE FOR SOMMER: Hos Femme i Kjøpmannsgata venter de på vår og sommer. Fra venstre: Cornelia Hoås Rolfseng, Hege Hoås, Anne Grethe Eidevig og Britt Ivarson. Gunn-Tove Rabben er ikke med på bildet.

Butikken Femme i Kjøpmannsgata har et rikt utvalg i dameklær. Nå ser innehaverne frem mot en varmere vår og sommer med moter tilpasset sesongen.

Det er sommerlige uttrykk i design og fargevalg hos Femme i Kjøpmannsgata 40. Butikken under Europris og med dyrebutikken som nabo, gleder seg til å bistå kundene mot vår og sommer. Innehaver Anne Grethe Eidevig kan se tilbake på 14 års drift og 10 år i egen regi.

– Det er så hyggelig å kunne bistå kunder som vil fornye sin egen garderobe. På tross av redusert åpningstid de siste ukene, har salget gått jevnt og er klart økende for tiden. Vårens kolleksjon ble bestilt for seks måneder siden, vi ligger alltid i forkant av sesong her hos Femme, sier en smilende Anne Grethe Eidevig. (Artikkelen fortsetter under annonsen)

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Med værskifte mot varmere dager vil sommerkjoler, bluser og skjorter få større oppmerksomhet. Akkurat det gleder også de ansatte i butikken vis a vis Rema 1000 i Gata. Britt Ivarsson og Hege Hoås blant de ansatte gir gjerne gode råd og veileder kundene.

– Når vi nå har lave temperaturer, finner kundene klær og sko tilpasset slikt vær også. Dongeri og ytterklær har vi solgt mye av i det siste. Vareutvalget er utvidet hos oss med belter, skjerf, smykker, vesker og noen skomerker. Om det har vært en litt utfordrende tid med reduserte åpningstider, ser vi lyst på månedene som kommer hos oss i møte, sier Anne Grethe Eidevig. Nylig fikk hun god assistanse av unge Cornelia Hoås Rolfseng. Hun fotograferte nylig flere modeller ikledd klær fra Femme.

– Cornelia har et stort talent som fotograf. På sosiale medier og vår hjemmeside har hun presentert mange flotte klesvalg. Når man opplever slike tider som med denne pandemien må man være kreativ også på markedsføring, påpeker Anne Grethe Eidevig. De ansatte har opplevd at mange kunder setter pris på service og bistand. Dette skal Femme fortsette med videre utover vår og sommer. Da gjerne med litt mer solvarme.

Les forrige sak:
Blink får 412 500 TV-kroner i denne omgang

Mister 25 prosent av utbetalingen i mai

Close