-7 °C Stjørdal, NO
05/12/2021

Her er den nye eiendomssjefen

Stein Ove Nordahl blir ny leder for Eiendom og struktur på Frosta.

Mandag kunne Frosta kommune ønske Stein Ove Nordahl velkommen med på laget. Han trer inn som ny leder for Eiendom og Infrastruktur.

Stein Ove Nordahl fra Skogn har lang ledererfaring med ulike lederstillinger fra YIT, GK Norge og NTE. Han har også praktisk erfaring som elektriker, telekommunikasjonsmontør og sikkerhetsansvarlig.

Videre kan det opplyses at Nordahl har bred og relevant fagbakgrunn med erfaring fra blant annet byggautomasjon, energioptimalisering av bygg, kundeoppfølging, prosjektledelse, prosjektøkonomi og kontraktsforhandlinger.

Faglig sterk

Med Nordahl på laget får Frosta kommune en leder som er faglig sterk på mange av de områdene som virksomheten har ansvaret for. Med bakgrunn i en solid lederbakgrunn vektlegger han strategisk tenkning balansert med effektiv drift, verdiskapning og samhandling, skriver kommunen i sin pressemelding.

Nordahl har et stort engasjement for miljø og bærekraft, bred erfaring som energirådgiver og har arbeidet med energioptimalisering. Denne erfaringen gjør at han vil være en viktig bidragsyter til Frosta kommune sitt arbeid med å jobbe lokalt, for å nå de globale bærekraftsmålene.

– Jeg gleder meg til å få Stein Ove med på arbeidet som vi skal gjøre i Frosta kommune. Det er mye som skjer i kommunen, og med Stein Ove på plass får vi enda en ansatt som kan gjøre et betydelig bidrag for utviklingen av kommunens tjenester og Frostasamfunnet, sier Ingvild Øfsti, kommunalsjef Organisasjon og Samfunn.

Nordahl starter opp allerede i månedsskiftet november/desember.

Les forrige sak:
Jo Inge med kjempeløp og NM-gull på Bislett

Close