-7 °C Stjørdal, NO
05/12/2021

Her er den nye utvalgslederen

Roar Brekken er utnevnt som ny leder i utvalg kultur og levekår. (Arkivfoto)

Roar Brekken blir ny leder i utvalg kultur og levekår.

Som følge av at Siv Sætran er utnevnt som politisk rådgiver for landbruks- og matminister Sandra Borch har det blitt bestemt at Roar Brekken tar over vervet som leder i utvalg kultur og levekår.

Det melder Stjørdal Senterparti i en pressemelding onsdag ettermiddag. Brekken har vært medlem av kommunestyret og utvalg kultur og levekår siden 2015.

Les også: Sætran blir politisk rådgiver

I pressemeldingen gir gruppeleder Dorthea Elverum hennes gratulasjoner til Sætran med den nye jobben, og opplyser at de er trygge på at Brekken vil gjøre en god jobb som den nye utvalgslederen.

– Roar Brekken har lang fartstid fra komiteen og har gode tanker om vervet han nå tar på seg. Utvalg Kultur og Levekår har stort ansvar for tjenester til våre innbyggere, alt fra skole, til helse og omsorgstjenester. Vi er trygge på at Roar kommer til å fylle denne rollen på en god måte, sier Elverum.

Brekken fikk også mulighet til å komme med noen ord om hans nye rolle.

– Det å ha ledervervet i utvalg kultur og levekår er et stort ansvar og jeg måtte gå noen runder med meg selv og de rundt meg før jeg kunne si ja til forespørselen om å ta over. Jeg kommer til å bruke litt tid nå på å bli bedre kjent vervet og de fagområdene som tilligger utvalget. Jeg har gode folk rundt meg i partigruppa og utvalget, så jeg tenker at dette skal nok gå bra.

Nytt medlem i utvalget

Ettersom Sætran har søkt permisjon fra jobben på partikontoret på Stjørdal åpnet det seg en plass i utvalget. Der vil Eli Arnstad komme inn som nytt fast medlem. Arnstad sitter fra før av i kommunestyret og formannskapet for Senterpartiet.

Les forrige sak:
Mottok gjev pris: – De har tatt initiativ til å øke tryggheten for barn og unge

Close