1 °C Stjordal, NO
28/01/2020

Her fikk 11 bilister bot i dag

– Her skal vi tilbake om ikke lenge, lover UP

Utrykningspolitiet skrev ut elleve forenklede forelegg etter kontroll i 50-sonen i Meråker sentrum onsdag. (Foto: Utrykningspolitiet) Utrykningspolitiet skrev ut elleve forenklede forelegg etter kontroll i 50-sonen i Meråker sentrum onsdag. (Foto: Utrykningspolitiet)

Utrykningspolitiet fortsetter offensiven for å ta fartssyndere og onsdag har de gjennomført to laserkontroller på E14. Svært oppløftende resultat fra den første som ble gjennomført i Hegra sentrum fra klokka 13 til 14.

– Her var det utelukkende eksemplarisk kjøring og ingen forelegg ble skrevet i 60-sonen, sier Jan Olav Norberg i Utrykningspolitiet.

Betydelig dårligere var erfaringen fra kontrollen i Meråker sentrum i tidsrommet fra klokka 14.50 til 18.18. Totalt ble det delt ut elleve forenklede forelegg og høyeste hastighet var 68 km/t i 50-sonen.
– Her var det mange som hadde det travelt med å komme frem og det ble skrevet ut forelegg sammenhengende fra patruljen på stedet. Her skal vi tilbake om ikke lenge, lover Jan Olav Norberg.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Til legesjekk etter brann

Brann på Vikhammeråsen i Malvik

Close