9 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Her får du lære alt om dialekter

Dialektguru Tor Erik Jenstad kommer til Bergly i Sona

SPRÅKSTERK: Tor Erik Jenstad er blant landets aller fremste på dialekter. Det blir nok både mye å lære og mye å flire av i Bergly søndag kveld. SPRÅKSTERK: Tor Erik Jenstad er blant landets aller fremste på dialekter. Det blir nok både mye å lære og mye å flire av i Bergly søndag kveld.

Tor Erik Jenstad kommer til Bergly i Sona søndag.

Få kjenner flere dialekter og kan det meste, og litt til, om det som er verdt å vite om det norske språket enn Tor Erik Jenstad. Søndag kveld kommer han til forsamlingshuset Bergly i Sona.

– Jenstad kommer for å ha et lite foredrag om dialekter og alle interesserte er hjertelig velkommen til Bergly søndag klokka 19, sier Solveig Hastadklev i Ungdomslaget Tord Foleson.

Det er ungomslaget som arrangerer og de sørger selvsagt for både kaffe og vafler på søndagskvelden.

Jenstad har mange jern i ilden, og er vel kanskje aller mest kjent som dialektekspert på NRK i mange år.

Det kanskje ikke alle vet er at språkforskeren også er en svært så habil musiker. Han har blant annet vunnet Spellemannsprisen som en del av folkemusikkgruppen Hørkelgaddan i 1981. (Artikkelen fortsetter under annonsen!)

Coop Storlien artikkelnivå

– Han har med seg trekkspillet så det blir nok at han tar noen slåtter i løpet av kvelden, sier Solveig Hastadklev.

Les forrige sak:
LÆRTE OM SIKKERHET: - Se så fort brannbilen kjører, sier Joakim Svare (5) om et dashboard-opptak på veggen fra en utrykning i Stjørdal sentrum. Lillesøster Runa (1) liker brannbjørnen Bjørnis best.
Liten brannmann for en dag

Se masse bilder fra "Åpen brannstasjon"

Close