12 °C Stjørdal, NO
20/09/2019

Her kan du høre den nye Blink-sangen

Jon Uthus og A-laget er å høre på Spotify

Jon Uthus og "A-lagskoret" under innspillingen av "Heia Blink". (Foto: Blinkfotball.no) Jon Uthus og «A-lagskoret» under innspillingen av «Heia Blink». (Foto: Blinkfotball.no)

«Heia Blink» er nå ferdigprodusert.

Det var stor stemning da låtskriver, gitarist, vokalist Jon Uthus tok med seg Stjørdals-Blinks A-lagsspillere på innspilling av den nye Blink-sangen «Heia Blink». Nå har produsent Terje Craig mikset og produsert ferdig og publisert sangen på alle strømmetjenester, som Spotify, Tidal, iTunes, og hele pakka som Terje Craig omtaler det.

Hør «Heia Blink» her!

Jon Uthus, frontfigur i Jonne & Dæm, er forøvrig også svigerfar til dagens A-lagstrener Are Tronseth og har sånn et tett forhold til klubben. Tidligere har Jonne laget klubbsang til Ranheim, som fortsatt verserer over høytaleranleggene når ett av landets aller beste fotballag spiller hjemme i fjæra.

Produsent Terje Craig har også et tett forhold til Stjørdals-Blink. For noen år siden et habilt keepertalent, nå er han mest å se og høre i speakerbua på nye Blinkbanen .

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
De beste predatorjegerne siste sesong ble behørig premiert. Fra venstre: Nummer to i årets poengsanking, Rune Lernes, Øyvind Moum som ble årets mårfanger, Vidar Nogva som ble nummer fire, Trond Sundbotten som ble årets revejeger og årets predatorjeger og Johannes Vikaune Rød som ble nummer tre.
Storjegere fikk store premier

Guttene som var best på mår og rev fikk heder og ære

Close