16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

– Her mangler det et stedsnavn

Lokalpolitiker i Meråker irritert over å være utelatt

HELSVENSK: Avstanden til Sundsvall, Åre og Riksgrensen er på plass på skiltet, men lokalpolitiker Eline Lello fra Meråker savner selvsagt Meråker på informasjonsskiltet ved E14. HELSVENSK: Avstanden til Sundsvall, Åre og Riksgrensen er på plass på skiltet, men lokalpolitiker Eline Lello fra Meråker savner selvsagt Meråker på informasjonsskiltet ved E14.

– Ærlig talt så synes jeg vi har litt å by på på denne siden av riksgrensen også.

Eline Lello er lokalpolitiker i Meråker, og leder av Senterpartiet i bygda. Nå har hun sett seg litt lei på det nye store informasjonsskiltet som står plassert ved E14 like øst for Stjørdal sentrum. Eller det vil si; hun har sett seg lei på det som ikke står på skiltet.

– Her står avstanden til Sundsvall, til Åre og til Riksgrensen. Ærlig talt; det er noe før du kommer så langt også, sier Lello.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel
– Mye å by på

Hun mener absolutt at Meråker fortjener, og de veifarende fortjener, å vite at de er på vei til Meråker og hvor langt det er dit.

– Det må gjerne stå både Riksgrensen, Åre og Sundsvall der for min del, men det er god plass til å få opp avstanden til Meråker også, sier Lello.

– Hvorfor er det så viktig?

– Fordi Meråker har mye å tilby både sommer og vinter, sier lokalpolitikeren, og starter oppramsingen: – Vi har Kirkebyfjellet, Teveldalen, toppturene, ja, vi har en hel masse. Nå har vi søkt om å få bli offisiell turistkommune og vi er en stor arrangørkommune. Vi har internasjonale studenter, vi har internasjonale arrangement. Derfor er det viktig, sier Eline Lello.

– Bør være enkelt

Senterparti-lederen håper at Statens vegvesen får på plass Meråker på skiltet.

– Jeg regner med det gjøres enkelt med ett tastetrykk eller ti. Dette må det være lett å gjøre noe med, sier Lello, som antyder at hun kanskje kommer til å ta opp dette i kommunestyret ved anledning.

– For Meråker som turist- og arrangørkommune er det viktig å være synlig overalt, og for de som er på tur til oss er det også viktig, sier Eline Lello.

 

  • Stikkord:
Les forrige sak:
SMART MERKE: Ahmed Mohammed Idrisay (til venstre) og Abbas Ansari har bare gode ord å si om jakkemerket. Det gjør det lettere å prate med kundene.
Lærer seg norsk i butikken

Jakkemerket der det står «Jeg lærer meg norsk – snakk med meg!» funker

Close