15 °C Stjørdal, NO
24/08/2019

Her skal farten ned

– Sterkt behov for nødvendige tiltak

Fra avkjørselen til Husbyåsen og opp til Remyra grendahus blir det laget sju fartshumper og fartsgrensene er redusert til 40 km/t og 30 km/t. Fra avkjørselen til Husbyåsen og opp til Remyra grendahus blir det laget sju fartshumper og fartsgrensene er redusert til 40 km/t og 30 km/t.

– Adferden til trafikantene oppleves som uheldig og tilsier at det her er sterkt behov for nødvendige tiltak, for å ivareta de myke trafikanters sikkerhet og opplevelser knyttet mot trafikken.

Kommunens fagansvarlige på veg, Ketil Fiskvik, er bekymret for trafikksituasjonen i Remyrvegen. Etter at vegen ble asfaltert tidligere i høst er det registrert høy fart langs vei, og dette er en dårlig kombinasjon med mange myke trafikanter. Derfor blir det nå gjort fysiske grep og innført hastighetsbegrensninger.

Fra Taraxacum barnehage og til tettbebyggelsen øverst i Remyrvegen blir det fartsgrense 40 km/t, mens det i øverste delen av Remyrvegen til krysset med Hjelsengvegen blir det fartsgrense 30 km/t. I tillegg anlegges det sju fartshumper på Remyrvegen mellom avkjørselen til Husbyåsen og opp til grendahuset på Remyra.

Les forrige sak:
FOR NORGE: Annmalie Lyngås Skjelstad skal vokte det norske håndballmålet under ScandIberico i Spania.
Annmalie får sin landslagsdebut

Stjørdals-jente skal stenge det norske målet

Close