9 °C Stjørdal, NO
10/08/2020

Her snakker ikke strikkedamene – de lytter

Høytlesning mens strikkepinnene går

STILLE STRIKKING: Damene strikker og de lytter til kveldens høytlesning. Strikk og lytt-kveldene i Frosta bibliotek har blitt veldig populære, og torsdag er det klart for årets siste.

Strikkepinnene klirrer, men ørene er vidåpne, når håndarbeidsglade damer samles til strikk og lytt-kveld i Frosta bibliotek torsdag kveld.

Den siste torsdagen hver måned samles en del håndarbeidsglade damer på Frosta bibliotek, da er det nemlig strikk og lytt-kveld.

– Det startet med at husflidslaget gjerne ville ha sine månedlige medlemskvelder på biblioteket, for de synes det er et så trivelig lokale. Jeg hadde registrert at det i noen bibliotek ble arrangert strikk og lytt-kvelder, så hvorfor kunne vi ikke prøve det på Frosta også, sier leder ved Frosta bibliotek, Turid Ulvik Haug.

Etter å ha konferert med styret i husflidslaget der ideen ble luftet var de klare for det.

– Vi annonserte, og var veldig spente den første kvelden. Det kom 36 damer med strikketøy, hekling og brodering, sier en meget fornøyd bibliotekleder. Mens damene koste seg med håndarbeid leste Ulvik Haug en liten fortelling fra Trondheim.

– Dermed var vi i gang. Etter dette har vi hatt seks kvelder, og kommende torsdag blir den siste i år, sier Ulvik Haug.

Hun forteller om godt besøk hver eneste gang der unge og ikke fullt så unge møtes.

– Tilbakemeldinger om å bli lest for er bare positive, så dette tror vi at vi kommer til å fortsette med. Nå er det snart jul, så da passer det nok bra med en liten julefortelling eller to på torsdag, sier Turid Ulvik Haug

 

Les forrige sak:
Dobler biodieselbruken på ett år

- Vi har en målsetning om å halvere våre egne kontrollerbare utslipp innen 2022 sammenlignet med 2012

Close