3 °C Stjørdal, NO
20/10/2019

Herlig med første seier

Nå er sluttspillet i gang for fullt i Storsjöcupen

I cupens fjerde forsøk kom den første seieren; da blir Fram-jentene så glade. (Foto: Privat) I cupens fjerde forsøk kom den første seieren; da blir Fram-jentene så glade. (Foto: Privat)

Så glade ble 13-åringene på Frams jentelag etter at de sikret seg sin første seier i Storsjöcupen sent torsdag kveld. Gullvikmoen fra Namsos ble slått 2-1 i en råspennende kamp i B-sluttspillet

Det heter tap og vinn med samme sinn og det er en oppskrift som gjerne følges, men det smaker jo alltid godt med en seier. Det så ut til å gå mot en trygg sådan i 16-delsfinalen i B-sluttspillet ettersom Fram-jentene ledet 2-0 etter 18 minutter. Men jentene fra rockebyen nektet å gi seg, og etter at de reduserte til 1-2 da halvtimen var spilt ble det neglebiting og lange minutter for spillere, trenere og foreldre, men de svart-hvite rodde det hele i land. Ferden fortsetter med 8-delsfinale mot Sverre fredag ettermiddag. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Stjørdals-Blinks 13-årslag kan juble over tre seire i innledningen. Fredag formiddag skal de i aksjon igjen. (Foto: Jørn Konradsen)
Stjørdals-Blinks 13-årslag kan juble over tre seire i innledningen. Fredag formiddag skal de i aksjon igjen. (Foto: Jørn Konradsen)

Sluttspillene i Storsjöcupen er i full gang fredag formiddag, og nå er det vinn eller forsvinn som gjelder. En lang rekke av regionens lag er i A-sluttspill og de andre kjemper om å komme lengst mulig i B-sluttspillet. Vi følger opp med saker fra Storsjöcupen utover fredagen og lørdag.

Send oss gjerne tekst og bilder om ditt favorittlag i cupen på e-post: tips@s-n.no eller til telefon 924 06 331.

Les forrige sak:
Det arbeides intenst med å bøte sammen fiber. Det foregår i dette området like ved terrassehusene. (Foto: Lars de Bruin)
135 husstander rammet av fiberbrudd

Jobber dag og natt for å utbedre feilen før helgen

Close