1 °C Stjørdal, NO
24/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

Herlig seier og herlig innstilling

Stjørdals-Nytt sin «lilleleder» onsdag 15. juli 2020

(Foto: Åge Sjølstad)

Alle jublet vi for sesongens første tre-poenger mandag kveld. Kongsvinger ble sendt hjem fra MUS Stadion Sandskogan. Ikke som slakt, men utklasset og overløpt. 5-2 er heftige siffer i landets nest øverste fotballdivisjon og det viser noe av det som bor i Blink-guttene.

Og selv om alle i stallen selvsagt er like mye, og like viktige, Blink-gutter er det ekstra artig at mange lokale gutter er på laget som nå virkelig fikk vist at de har noe på dette nivået å gjøre. Augdal fra Nybrott, Sandmæl fra Varden, Lillebo og Stokke fra Fram og Kartum fra Lånke herjet på hjemmegresset.

LES OGSÅ: Festfotball fra Blink ga årets første seier

Da stadionklokka rundet 82 minutter, Blink ledet 3-2 og kampen skulle avgjøres skjedde noe på arenaen i Sandskogan som fikk et lokalt hjerte til å slå enda litt raskere. Kongsvinger-treneren satte innpå Marlon Mateus Da Silva (26) fra Brasil og Dongwan Gang (23) fra Sør-Korea i et forsøk på å snu kampen. Roar Vikvang svarte med Jakob Rømo Skille. Juniorspilleren på 19 år, født og oppvokst i rød Remyra-drakt med ivrige og dyktige lokale trenere, har vært Blink-gutt de fire siste sesongene.

Tøft, artig og motiverende for alle små og store fotballspillere i regionen.

Og bare så det er nevnt; Skille var tredje sist på Blinks femte mål.

Les forrige sak:
«Små» kvinner blir større sammen

Tre små bedrifter tar på seg store oppdrag

Close